Perjantaina kävin Enkeli 4:n ja 5:n kanssa saunassa ja löylyssä katselin että että enkeli 4:ää on hyttynen purrut otsaan ja neiti on puremaa raapinut ja pieni rupi siinnä. Mentiin sitten pesulle ja totuus paljastui neidistähän löytyi useampikin täplä samoin enkeli5:stä. Vesirokko siis rantautui meille. Nyt enkeli 4 on aivan täplikäs ja enkeli 5:kin täplittyy kovaa vauhtia. Kuumetta nostatti eilen illalla ja yöllä klo 3 oli viidestä kolme hereillä.

Enkeli1 juoksi portaissa ja portaiden alla kompastui kastelukannuun vasen sääri suoraan betoniseisän nurkkaan ja mojova haava kuhmun kera sääressä. Onneksi ei sen pahemmin käynnyt. Jääpala pussia sääreen ja pian taas menoksi. Yöllä kuitenkin heräsi kipuun ja annettiin särkylääke ja sen voimalla neiti sitten nukkui aamuun asti.

Taas siis meillä sattuu ja tapahtuu.

Ukon sisko Ruotsista tuli mummon hautajaisiin ja ukko meni siskonsa kanssa kaksin sinne meillähän pienet oli jo todettu vesirokkoisiski niin jätettiin tilaisuus koko joukolla väliin. Hyvin oli tilaisuus mennyt jos hautajaisista niin voi sanoa.

Minä sain valmiiksi huivin kansallispuvun kanssa käytettäväksi. Vaan eipä sitäkään tarvittu. Pistän kuvaa huivista kun löydän kameran johdon.

Pienillä enkeleillä on tylsää jo nyt kun pitää vain sisällä viihtyä. No vähän on karanteenista livety ja enkelit on päässeet tuohon eidän pihalla haistelemaan ulkoilmaa. Ukoille sanoin että viikolla neidit voisi leikkiä pihassakin päivällä jos siinnä ei ole muita lapsia muuten nuo hyppii täysin seinille loppuviikosta.

Minun pitäisi alkaa urakoimaan koulutehtäviä. Ennen kuun loppua pitäisi saada väkerrettyä pari isompaa tehtävää kansansairauksista ja lääkekansiota myös pitäis puuhata. Kansansairauksia jo hieman puuhasin mutta on siinnä vielä tehtävää.

Semmoisia kuulumisia tännepäin. Kohta alkaa kesäloma pitäisiköhän sen aikatauluista kertoa hieman tännekkin joku kun saattaa olla kiinnostunut meidän kesämenoista. Aika paljon yritettään olla Kuhmiksella. Jossain välissä jonkun aikaa myös Padasjoella. 13.-19.6 on enkeli1:llä partioleiri. 11.7 alkaen lapset on viikon pikku mummolla ja vaarilla ja sen jälkeen olemme koko perhe Helsingissä varmaan ainakin viikon. Minulla koulu alkaa 8.8 lapsista en vielä tiedä mutta ehkä samana päivänä. Tälle kesälle osuu minun ja ukon 10v hääpäivä mutta taidetaan juhlistaa sitä vain omalla porukalla enkeli1on silloin partioleirillä.

Nyt pihalle vahtimaan että pienet enkelit ei karkaa pidemmälle omasta pihasta.

Enkeli pilkkujen keskeltä