Ekat koulu ja eskari päivät meni hyvin.

Enkeli2 menikin sitten heti aamusta yksin kouluun kun ukko ei yötöiden jälkeen jaksanut lähteä häntä saattamaan ja hyvin se oli mennyt. Pistettiin ukon puhelin mukaan siltä varalta jos tyttö eksyy aamulla tai iltapäivästä.

Enkeli3 tervehti jo luultavasti koko koulun henkilökunnan ei siis pelännyt tai ujostellut tai jännittänyt yhtän. Oli kovin ylpeä kun hänelle näytettiin koko päivän VAIN vihreää valoa (opeilla on kotit vihreä kaikki hyvin anna mennä, keltainen odota, pysähdy, rauhoitu, minä varoitan ja punasella joutuu jäähylle). Huomenna taas!

Enkeli 1 sai läksyjä jo matikasta ja niitä tehdessään hoki ekä päivänä ei tuu unohdusta, eka päivänä ei tuu unohdusta...

Minä sain neljän vapaa tunnin aikana aikaan kaksi vuokaa lasagnea ja neljä kuivakakkua.

Illalla mentiin vielä koululle syystapahtumaan kuuntelemaan pikkukakkosen Siinaa ja pomppimaan pomppulinnaan ym. Enkelit 1 ja 2 jäi sinne vielä kun me muut lähdettiin kotiin kun alkoi satamaan. Klo 21 kieppeillä lähdin tyttöjä etsimään kun muistelin että tilaisuus loppui klo20 eikä heitä vielä näkynyt. Siellä nuo istuivat vielä odottelemassa arpojen lisäarvontaa ja sitten mentiin kotiin.

Nyt tytöt jo nukkuu ja itsekin pitää hipsiä sänkyyn. Jos vielä muutaman rivin kutoisi villatakkia.

Enkeli