Tänään lähti ensimmäinen paketti maailmalle. Tai no salaisen leivontaystäväni luo ainakin. Valitettavasti tämä leikki menee niin että en voi teille nyt paljastaa nostalgiaherkkua mutta jos se nyt kovasti jää vaivaaman niin kysykää helmikuussa niin kerron. Joulukuun teemana onkin sitten lumi ja miljoona ideaa jo pörrää ristiin rastiin... Jännityksellä odottelen milloin minulle posti tuo yllätyksen ja mitähän sieltä löytyy...

Sikaflunssaa odotellaan milloin tulee kohdalle. Ehtiikö ennen rokotuksia ja tarviiko sitten enää koko rokotusta jos taudin on jo sairastanut. Meillähän ei ketään kuulu riskiryhmiin joten odottelua riittää. Enkelit 1 ja 2 saa rokotteen koulun terveydenhoitajalta marraskuun lopussa. Muista ei mitään tietoa olekkaan. Tampereen toisella laidalla on nyt pari koulua sikaflunssan kourissa sielä oli jollain luokalla koulussa 5 oppilasta eikä opettajaa. Kivaa... No luvan noiden isojen enkeleiden rokotuksiin jo annoin mutta jos sairastetaan tuo tautina niin sitten pitää ottaa selvää tarvitseeko enää rokottaa. Pitänee napata naapuri kuskiksi ja kipaista kauppaan hakemaan säilykeitä ym.  niin että selvitään pari päivää sänkypotilaana koko perhe.(syödään Ukon synttäreille hankitut ja leivotut herkut ekana)

Enkeli 1 on lähdössä ukon kanssa Helsinkiin sunnuntaina (isänpäivänä) katsomaan jääkiekkoa. Alkuviikosta tajusin että neidillä on samana viikonloppuna myös partioleiri mutta sovittiin että ukko hakee neidin leiriltä vähän aikaisemmin ja suuntaavat sieltä kohti Helsinkiä. Suomipaidat ja muut asiaan kuuluvat releet on hankittuna.

Muutenkin tämän kuun viikonloput on täynnä. Seuraavana viikonloppuna minä enkeli 1 ja 2 lähdetään tyttöjen kuoroleirille .Menen taas valvomaan kuorolaisia.

21.11 on viimeinen ilmotautumispäivä ukon synttäreille ja seuraavana päivänä ukko lähtee enkeli 3:n kanssa Helsinkiin dinoja katsomaan ja minä menen enkeli 4:n ja 5:n kanssa tamperetaloon katsomaan titi-nalleja. Enkeli2 menee kummitädille yökylään ja joulupajan kai?

28.11 puuhataan kummipäivän merkeissä. Enkeli 1 on menossa kummienon kanssa elokuviin kai? Enkeli 2 viikkoa aikaisemmin kummitädille yökylään, Enkeli 5 lähtee kummitädin matkassa titi taloon ja näillänäkymin minä olen menossa enkeli 4:n kanssa mukaan. Enkeli 3:n kummeista ei ole vielä kuulunut. Pitänee soittaa ja sitten keksiä enkeli3.lle jotain puuhaa myös jos kummeilla on kiireitä.

Elikäs puuhaa kyllä riittää että ei tässä sairastamaan taideta keritäkkään ennen rokotuksia.

Nyt iltapalalle.

Enkeli