Nyt on kouluviikko takana. Pieniä korjauksia tutkinto suunnitelmaan pitää vielä tehdä mutta sitten se on valmis ja voin lähettää sen eteenpäin. Tänään ohjelmassa on siivousta ja Enkeli 5:n vasu. Huomenna pikkumummon ja Päkis tulee ainakin juhlimaan Enkeli 1:n synttäreitä joten pikaisen pitäisi paikkoja raikota.

Ensi viikkolla vielä minulla työsäoppimista sitten hiihtoloma viikko. Sen jälkeen tutkintoviikko ja viikonloppuna katsotaan kuinka ainakin minä, päkis ja sininen pärjätään kuhmiksen arktisessa ilmastossa . Sitä ja lomaa odotellessa taitaa ensi viikko vierähtää. 

Koulun eteneminen selvisi niin, että minun kannattanee tehdä seuraava työssäoppiminen tuossa samassa paikkassa missä nykin olen. Saan lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun vaihdan vaan yläasteen puolelle tulee nähtyä sekä yläaste elämä että erityisnuoren elämää. Viimeiseksi harjottelupaikaksi (ensi syksyksi) haaveilen tuota lähi eskaria silloin meidän omia enkelitä ei sielä olisi enää/vielä. Enkä vielä ole eskari maailmaan tutustunut hoitajan kannalta. Lanu skaalasta jää tällöin kokeilematta ainoastaan 0-3v mutta niiden kehityksestä taitaa olla hyvä käsitys tuon 10v kotiäitiyden myötä vaikka sitä ei missään lasketa minkäänlaiseksi ansioksi. Kovasti  jo kiinnostaisi alkaa puuhaamaan lanu tehtäviä mutta ensin pääsi suorittaa tämä kutukin kunnialla loppuun. Tosin lanu alkaa mukavasti ruosinopiskelulla mutta sittenpä se on hoidettu. Pitäisiköhän ukolta kysellä vähän ammattisanastoa niin saisi koko roskan pois ekalla tunnilla kun voisi heti tehdä suullisen kokeen.

Juu mutta nyt siivomaan jos tuo enkeli 3 lähtisi myös pian kouluun niin saan laittaa hösseliksi.

Enkeli