Kyllä tätä on odotettu. Kauhea määrä vuodatettavaa on viikossa kertynyt. Pitänee kaivaa allakka esiin että kaiken muistaaHymy.

Keskiviikona 14.1 haettiin enkeli1:n valokuvat. Aikamoinen nippu niitä olikin (maksoivat 44€). Niitä on nyt liimailtu albumiin mutta homma keskeytyin kun tarrat joilla niitä laitan loppuivat ja pakko ostaa uusi albumikin eihän tuohon mahdu. Toiveessa olisi saada enkeli1:n kuvat järjestykseen ennen kuun loppua. Pikkaisen helmikuustakin on aikaa noita vielä laittaa kun tilaan enkeli2 kuvat sitten helmikuun alussa.

15.1 alkoi enkeli 2:n kuoro johon enkeli1 myös halusi mukaan mutta kuoron jälkeen totesi ettei halua jatkaa. Myös ainoa setäni kuoli joten nyt olen enoton ja sedätön. Täti vielä löytyy.

16.1 ukko lähti miesten viikonloppun mökille. Kuusen suunnitteli kaatavansa mutta kun naarorin isäntä oli metsätöissä niin jätti homman sikseen ettei tule vahinkoa ja joku jää puun alle. Olivat sitten käyneet ostamassa luistimet ja luistelleet järven jäällä.

17.1 lauantaina tuli Myy kylään. Pitkästä aikaa nähtiin. Yhteyttä ollan pidetty joulukortein ja niihin liitelyillä kirjeillä. Kuulumiset tuli vaidettua ja Myy toi meille kasan kirjoja ja toisen viisikielisen kanteleen nyt voidaan soitella duettoja jee. Enkeli 3 on kovasti kysellyt milloin Myy tulee taas kylään joten vierailu oli enkeleistäkin mieluisa.

18.1 olikin ihan tavallinen sunnuntai. Odoteltiin ukkoa kotiin ja sen semmoista.

ti 19.1 siis eilen oli enkeli2:n musikkiluokan pääsykokeet. Tulokset tulee ennen viikkoa 9 joka on meilä hiihtolomaviikko. Enkeli1:llä piti olla myös hammaskäynti mutta se peruuntui. Pieniä enkeleitä oli hoitamassa kaupungin hoitaja että pääsin mukaan tuonne kokeisiin. Ukko valitteli silmäsärkyä ja oli muutenkin kipeäksi tuleva mutta lähti kuitenkin illaksi töihin. Tänään ei enää ole mitään oireita. Mikä lie taudin tervehdyskäynti siten tuokin oli.

Tänään on enkeli4:n hammaskäynti kerhon jälkeen.

ensi viikolla enkeli 5:n silmiä taas tutkitaan tiistaina sitä karsastusta siis tutkitaan lisää. Allakkakin taas täyttyy huhtikuussa on monta viikonloppua vapaana vielä mutta muuten alkaa olla aika ohjelmoitua taas.

Nyt tutkimaan mitä muualla on tapahtunut viikon aikana. Ai niin tilkkuja on koossa 20 taidan siis vielä johtaaSilmänisku. Ja sain luvan laittaa prinsessan kuvan joten siitäkin "rakkaustarinasta" yritän vielä laittaa sepustusta tänne tänään.

Enkeli