Kaikki enkelit taas kotosalla viikon tai enkeli4:llä on kerho keskiviikkona mutta torstai on jo vapaata. Enkeli 3 oli aamulla lähdössä eskariin kauhealla tohinalla. Kuulemma myöhästyy kohta aamupiiristä jos ei jo mennä. Ei millään meinannut pysähtyä kuuntelemaan että tänään ei ole eskaria kun on syysloma.

Isojen enkeleiden esitys meni hyvin. Nyt on molemmilla kuorotunikat ja enkeli1 sai viimeviikolla partio vaatteitakin lisää. Nyt on huivin lisäksi uusi paita, baretti ja vyö ja kasa merkkejä jotka pitäisi paitan ommella johonkin kohtaan.

Lauantain kävin kaupungissa kun olisin halunut ostaa kännykkäkoruun tarvittavia aineksia. Lenkkejä löyisin sinoperistä mutta enkeliin tarvittavia muita helmiä ei löytynyt mistään. Kaikkea muuta pientä löytyi kyllä . Pitänee Omenalta tiedustella mistä osti helmiä jos sieltä löytyisi sitä mitä haluan. Joulu jutuja pitäisi alkaa suunnittelemaan ja tekemään. Nyt syyslomalla voisi löytyä aikaa toteuttamisellekin.

Alotettiin myös "pieni" muutos isotyttöjen huoneessa. Toinen huonompi sänky poistettiin kun siinnä ei kumpikaan halunnut nukkua. Se oli tietokoneen vieressä ja enkeli2 pelkäsi että tietokone räjähtää yöllä eikä suostunut nukkumaan sängyssä. No nyt nukkuu lattialla patjalla. Tarkoituksena on hankkia tytöille kerrossänky. Muutos toi lisää tilaa tyttöjen huoneeseen ja siihen siirretään askartelukaapit. Laitan sitten sinne oman hyllyn tytöille niin saavat itsenäisesti askarella. Tietokoneesta halusivat luopua kun tilalle ehdotettiin telkkaria. Nyt pitäisi vaan saada askartelukaappi siirretyksi mutta haluaisin ensin sen kerrossängyn että teitää mihin kohtaan kaapit laitetaan niitä kun ei moneen kertaan viitsi siirrellä. Askartelu kaapin poisto varastosta tekee sinne lisää tilaa joten enkeli3:n omahuone projektikin myös edeistyy. Tosin se kerrossänkykin on vielä kaupassa tai jonkun kotona jos käytettynä hankitaan .

jaahas ukko alkaa lähtemään töihin pitänee keskittyä noiden lasten kaitsentaan.

Enkeli