Lapsillakin koitti viimeinen koulu ja eskari ja päikkypäivä hetkeen. Ensi vuonna sitten alkaa arki taas meillä kaikilla. Enkeli2 oli eilen kaverin synttäreillä ja kun sieltä tuli kotiin kertoi että karkkia syödessä oli alkanut rauta hammas heilumaan. Soiteltiin siinnä sitten päivystykseen että mitä tehdään ja neuvoivat soittamman aamulla hammaslääkärille. Aamulla sitten soitin hammaslääkäriin ja antoivat onneksi ajan neidin oman koulun hamikseen niin neiti sai hoidettua asian itse. Onneksi kyseessä oli kuitenkin maitohammas joten saakin irrota . Tätä siis jääniteltiin aamupäivä. Aamulla oli mukana enkeli3:n viimeisessä koulupäivässä. Rehtori luki koululle sadun, juttelivat luokassa tanssivat tonttujumppaa ja avasivat viimeiset luukut joulukalenterista. Lopuksi toivottelivat hyvää joulua.

Enkeli 1 vei koulummitytölleen joulukortin ja koristellun piparin joululahjana. Välitodistus oli oikein mukava. Äikkää meinaa pertata keväällä siinnä oli hiukan huonompi numero.

Enkeli 2 sai myös ensimmäisen numerotodistuksen. 8 oli "huonoin" numero ja englannnista sai 10. Hieno todistus siis hänellä. Tuota enkun 10 vähän odottelinkin kun kokeesta sai10+ oli vastaillut johonkin lisätehtävään ja saanut siksi 31/30 pisteet kokeesta.

Kuusi nostettiin sisään muuta vanha muovinen kuusenjalka ei kestänyt enää vaan jalan ruuvit meni rikki ja lainattiin Tiitulta kuusenjalka täksi jouluksi. Latvassa loistaa uusi tähti ja kynttilät on jo asennettu. Huomenna koristellaan loput tulee hopeaa ja sinistä tänävuonna kuuseen. Piti perunalaatikkoakin tänään imellyttää mutta kun olin enkeli 3 ja 2:n kanssa leiponut viimeisetkin piparitaikinat pois niin en enää jaksanut perunoiden kimppuun ryhtyä ehtiihän tuon vielä huomennakin. Ai niin tulihan tuo saunakin pestyä tänään joten puuhaa on riittänyt.

Nyt pitänee hiipiä vähitellen nukkuman.

Enkeli2 on aivastellut koko päivän saadaankohan tällekin joululle kuumeinen pikkuenkeli se kun meillä on monena jouluna ollut perinteenä.

Enkeli