Eilisestä sen verran että enkeli1 sai eilen neljä kukkaa koulussa siis joka tunnilta tuli kukka ja erityishuomautuksena oli että oli käsityö tunnilla auttanut toisia. Eli ensimäinen päivä meni hienosti keskustelujen jälkeen. Sovittiin että kun 30 kukkaa on kasassa niin lasten koneelle ladataan SIMs peli. Ilmoitin myös että tässä nyt kokeillaan tätä palkitsemista mutta kun palkitseminen jossain vaiheessa loppuun se ei tarkoita sitä että palataan huonoon käyttäytymiseen vaan sitten palkinto muodostuu siitä että enkeli1 oppii opetettavat asiat.

Tänään tuli palkinto rekkari enkeli 5:lle olikin hieno =). Olkkari alkaa ola siivottu. Ruokaa pitäisi laittaa. Enkeli 2 on tänään siivous vuorossa (enkeli1 imuroi ja laittaa puhtaat pyykit kaappiin) ja on toivottavasti jo aloittanut homman.Ukko tuo ihan kohta enkeli3:n kerhosta.

Pääsin mukaan tutkimukseen pikaruuista ja ruokaloista nyt pitää käydä hammparilla 3 kertaa 24.4 mennessä. Ruuat maksetaan ja lisäksi saa 30€ lahjakortin vaivannäöstä. Yhdellä kertaa pitää olla joku kaveri tai osa perheestä mukana. Suunnittelin jo että keskiviikkona menen hampparille ennen kuoroa, huomenna voisin lähteä kaupunkia kiertämään ja käydä ekalla hammparilla ja sitten ehkä ensi viikolla ennen kun ajelen junalla sinne Helsinkiin käyn sen viimeisen kerran. Ukko saa tulla mukaan jollekin kertaa. On kovin "epämiellyttävä" tämä tutkimus =).

Juu mutta nyt puuhaamaan ruokaa ja siivousta vahtimaan.

Enkeli