Kello on jo yli kymmenen nukkumaan pitäis mennä mut ei ehdi. Joka keväinen taistelu muurahaisten kanssa on taas alkanut! Tähän asti ovat vaeltaneet tähän tietokoneelle nyt olivat löytäneet uuden kohteen. Olkkarin laatikostoon tumppu laatikkoon oli pudonnut pari ranskanpastillia ja murkkuvirtahan kulki nyt sinne. Ensin imuroin matolta virtaa pois kunnes tajusin päämäärän. Ei muuta kun laatikko tyhjäksi imurointi ja lopuksi vielä pyyhkäisin tolurätillä laatikon pohjan ja virta tällä erää loppui siihen. Imurin pussin raidasin ja pistin "tuhoutumaan" vessaan ettei myrkyt tuhoa meitä ihmisiä =). Huomenna suursiivous päivä ja kissa joutunee puoleksi päivää kylppäriin ja me muut pihalle että saan koko ollkarin raidatuksi. Sillä ne lähti viime vuonna. Sitä edellisenä hävisivät "kuolemankoteihin" tai mitä lienevätkään. Siis puuhaa tiedossa.

Enkeli 1:llä on vielä siivousurakka hoitamatta. Siivoaa jo kolmatta viikkoa peräkkäin ja vielä ensiviikollakin kun ei tänäänkään tullut valmista. Pienet enkelit selvisivät urakastaan jo eilen melko pienellä äänenkorotuksella.

Lenkkari-, kevätvaateosasto on hoidettu. Ostettiin eilen putuvia tarpeita. Eilen illalla etsin varastosata pientä pyöröpuikkoa ja loysin laatikollisen kenkiä jotka olin kokonaan unohtanut (se puikkokin löytyi). No eipä siinnä olisi sopivia kokoja lenkkareita ollutkaan mutta yhdet kumisaappaat löytyi enkeli 3:lle ja muistukuksena että kumisaappaita on olemassa myös seuraavia kokoja =). Tänään tajusin vielä yhden kenkä piilon sängynalta. Sielä olikin sandaaleita joten ainakin kolmella isoimmalla on sandaalitkin olemassa. Tytöille ostin syksyllä alesta Haltin sandaalit 1€:lla!! Menevät varmasti ainakin alkukesän jos jalka ei koe pika venähdystä just nyt. Huomasin myös että meillä on erikokojen ja vuodenajan vaihteluiden takia ehkä noin kaksi kuutiota pelkiä kenkiä! Jee mihin ne neliöt pienessä asunnossa suuren perheen kanssa häviääkään =D. Ja tässä oli vain kengät toiset pari kuutiota menee talvivaatteille. Vaikka ne kuinka puristaa kasaan laatikoiden pohjalle niin helposti 6 isoa laatikkoa niillä olen nyt täyttänyt ja pesussa on vielä muutamia takkeja ja housuja. No tätä taidan tänne aina valittaa kun tavaraa riittää. Poiskaan niitä ei kannata välissä laittaa kun seuraava käyttäjä on jo kasvamassa mutta Enkeli 5:n jäljiltä olen miltein kaikki hoitanut SPR:n konttikeräykseen. Lisääkin ostin pari pakettia käytettyjä vaatteita isoille enkeleille kun seuraava koko 150 alkaa kohta lähestyä. Nyt saa olla vaateostokset hetkeksi hoidettuina paitsi me ukon kanssa tarvitaan housuja =).

Verolaputkin tuli tänään viimein ja molemmat saadaan palautusta vähän saa ukon synttäritkin sitten hoideltua kunnialla ;o).

Nyt kohti sänkyä että jaksaa taas huomenna rientää taistoon murkkuarmeijaa vastaan.

Ai niin enkeli 3 on nyt ollut yökuiva monena yönä kun olen hänet herättänyt ennen omaa nukkumaan menoani pissalle. Aika kivuttomasti onkin herännyt ja käynyt pisulla ja nukahtanut saman tien uudestaan. En tiedä onko tässä nyt mitään järkeä mutta sänky säästyy kuivana eikä vaippojakaan kulu enää joten jotain pientä hyötyä ehkä on. Enkeli4 on myös nukkunut ilman vaippaa ja pysynyt kuivana myös melko hyvin. Häntä en ole kesken yötä herätellyt.

Mutta NYT siis nukkumaan.

Enkeli