Se on sitten perjantai ilta. Olen tänään viettänyt vapaapäivää ja viikonlopuksi olisi sitten töitä tiedossa aamuvuorossa. Enkeli 5 täytti viikolla 4v ja olivat päikyssä juhlineet. Seurakunnaltakin tuli kortti ja lasten Raamattu postissa. Myös isomummon kortti tupsahti laatikkoon. 

Koko päivän on pitänyt siivota mutta innostus ei ole vaan asiaan roihahtanut joten päädyin tekemäään vain tärkeimmät pyykit ja tiskit sekä eteisen imuroinnin. Katsotaan jos ukko jaksaa huomenna päivällä lasten kanssa vähän jatkaa siivoamista. Pikkumummo on tulossa yökylään joten jotain voisi lisääkin siivota. 

Koko viikon olen odotellut uutta lukujärjestystä mutta ei ole näkynyt. Ensiviikko enää vain työharjoittelua ja sitten pitäisi istuskella pariviikkoa taas koulussa. Kiva olisi vaan tietää mitä aineita opettajat on meille keksineet tuolle parin viikon jaksolle. Työharjoittelu on mennyt mukavsti edelleen. Insuliinia on pistelty useampana päivänä. Lääkejakoja on tehty dosetteihin lääkekortin mukaan ja verenpaineitakin on mittailtu manuaalisesti siis sillä pumpattavalla mittarilla ja stetoskoopilla. Myös pulssia olen päässyt laskemaan sekä auttamaan suikutuksessa. Näiden lisäksi kaikenlaisia kodinhoidollisia töitä roskien viemistä, imurointia, tiskausta, ruuan lämmitystä, petien petaamista, tuulettamista... Puuhaa sielläkin on siis riittänyt mukavasti. 

Nyt pitäisi mennä laittamaan viimeinen tämän päivän pyykikoneellinen narulle ja sitten iltapalaa ja kohti sänkyä että jaksaa reippaana olla töissä klo7

Enkeli