Viimein sain kuvat koneelle ja nyt sitten tänne teillekin näytille. Saapi kertoa kukkien nimiä jos sattuu jonkun tuntemattoman (minulle) tuntemaan. Otin jo alkukesästäkin kuvia niin näätte nyt suoraan kasvun ihmeen kun en silloin teille laittanut kukanlehtiä arvuurukseen. Tästä se alkaa.

Alkukesästä pihan pyöreä kukkapenkki näytti tältä. Itse istutin penkkiin kehäkukkaa ja iiriksiä (olikohan ne niitä??)

Nyt penkki on tämän näköinen. Iirikseni ei vielä kuki mutta yhdessä on nuppuja. Nuo edustan neilikat on todella kauniit niitä saisi olla enemmänkin. Liljat on myös upeita ihan meinasi hermot mennä kun olivat nupulla melkein koko kesän ja jouduin odottamaan minkä värisiä kukkia meille on tulossa. Enkä hankin muutamia liljoja lisää oranssit ja keltaiset olisi minun mieleen mutta nämäkin on kauniita ja sopivat hienosti tuohon. Tuossa naapurissa on vaaleanpunaisten kanssa keltaisia liljoja ja hyvin sopivat yhteeen.

Toinen terassin vierustan penkki näytti alkukesästä tältä.

Nyt köynnös tunkee naapurin puolelle. Tuonne köynnöksen alle istutin yhden särkyneen sydämmen kun sitä oli toisessa kohtaa ihan jaettavaksi asti.

toinen pää samasta penkistä alku kesänä.

Nyt penkki tuosta kohataa näyttää tältä. Viellä pitää jännittää näitä kahta liljaa onko nekin vaaleanpunaisia. Ekan ja kolmannen kasvin mummo istutti lasten kanssa alku kesäsätä. Ne pääsiäisenä ilahduttivat meitä keittiönpöydällä nyt odotellaan jos vaikka syksyksi vielä saataisi uusiinta kukinta. Keskellä oleva kukka on vielä yllätys.

Oma pieni yrttitarhakin pitää olla tältä se näytti alkukesästä. Kynitty parka.

Yksi salaatti ei selvinnyt tästä rääkistä. Enkeli 5 rakastaa ruohosipulia ja muut salaattia. Lapset onneksi oli Helsingissä hetken ja nyt yrtit taas rehottaa. Näyttää siltä että salaatti alkaa myös pian kukkimaan enpä ole ennen nähnyt salatin kukkaa. Persiljaa ei taida syödä muut kuin minä leivän päällä silloin kun muistan sitä siihen napsia. 

Sitten vielä tämä terassin aidan edustan kukkapenkki. Alkukesästä orvokit rehottaa. Kevällä tässä kukki helmililjat olisiko ollut pari krookustakin.

Nyt paras kukkaloisto on jo hieman häipynyt mutta upeista valkoisista ja vaaleanpunaisista liljoista saamme nauttia vielä ainakin hetken.

Liljojen vieressä kasvaa mustaviinimarjapuska. Minä siittä olen muutaman marjan suuhuni napsinut mutta aika onneton puska on kysessä. Vähän suunnitelin että kaivan pensaan ylös ja istutan sen kuhmikselle jos vaikka innostuisi sielä marjoja tuottamaan oikein kunnolla.

Hankittiin myös kesäkukkia eli petunioita parvekelaatikkoon mutta nämä ovat kärsineet liiasta vedestä jota ei tänä kesänä uskoisi mutta niitäpä on hoitanut viisi lasta. Muutama sitkeä yksilö kuitenkin jaksaa vielä kukkia.

Siinnä oli meidän pihan kukkaloisto tänä kesänä.

Enkeli