1855617.jpg
Siinä se nyt on!!! Kävin tänään kirpparilla katsomassa käsinukkeja nopeesti kiertäen. Ei löytynyt käsinukkeja mutta tälläinen löytyi ja hintaakin oli vain 15€!!! Siis ostin sen samoin tein =). Tässä on nyt kyllä puutapit virityksessä joten katsoo nyt miten tuo pysyy vireessä. Soitinrakentaja Pekka Toivikan rakentama peli. Maijal' oli karitsa on nyt soinut tänä iltana ja jotenkin tuo jo menee. Ukko ilmoiti että harjottelet sit aina kun mä oon töissä! AI MIKS??? =D

1855619.jpg
Tässä vielä enkeli 1:n ensimmäinen puukässä työ, hyrrä, joka toimii. Oli kuulemma voittanut luokan hyrräkisan jos tyttöön on uskominen. Enkeli1 lähti nyt kaverille yökylään vaikka on koulu aamu huomenna. Tuo kaveri asuu hiukan pidemmällä tulee aina vanhempien kyydillä aamuisin kouluun. Tässä meidän välillä ei ole suoraa bussi yhteyttä niin sovittiin että jos tytöt menevät nätisti nukkumaan niin yökyläily sopii joskus. Huomenna koulun jälkeen kaveri tulee meille ja meitä menevät illalla toisen kaverin syttäreille. Katsotaan nyt kuinka tässä käy.

Kovasti tekisi mieli mennä haroittelemaan vielä mutta jos säästäisi ukon korvia ja omia sormia ja menisi vain iltapalalle.

Enkeli taas innoissaan
ps.Waari voi siirtyä harkitsemaan 10-15 kielisen kanteleen rakentamista =).