Pikku mummo oli meillä yötä ja puuhaa riitti. Ukko kävi 1-3 enkeleiden kanssa karsomassa elokuvissa Hortonin. Ukosta oli tylsä mutta lapset tykkäsi ja se lienee pääasia. Minä pääsin pesutupaan Jee! Enkeli5 on hieman nuhainen ja siksi kovin rutuinen ehkä vähän lämpöä (37) mutta on pärjännyt ilman kuume lääkettä illalla katsotaan minkälainen tilanne on ja sitten yksi saa lääkettä että nukutaan paremmin jos on tarvis.

Tein ruuaksi possupaistin ja kermaperunoita. Onnistuivat hyvin. Kastike ei ihan nappiin mennyt mutta kyllä sekin syötävää oli. Tässä kuva meidän pääsiäiskattauksesta. Enkeli 5 istui myös pöydässä ja nakersi maissinaksua.

Kermaperunoita vielä odotellaan että päästäisi syömään.

Jälkiruuaksi oli mämmiä vain enkeli1 halusi maistaa sekä itse tekemääni pashaa. Pashasta tykkäsi kaikki paitsi ukko joka ei syö jälkkäreitä. Tein sen sihtiin joten tuli aika lättänä mutta kivan näköinen kun sen koristeli. Tällainen siitä tuli.


Huomenna pientä palveria minulla ja ukko vie lapsia ilmeisesti syntäreille jos on ilmoittanut sinne edes menevänsä.

Tytöt (1 ja 2)tuli äsken kerholta kotiin. Enkeli 2 googletti itsensä ja löysi monta osumaa jopa sen kuvan mikä meistä oli Enkeli 5:n syntymän aikoihin lehteen. Pisti sen sitten tietokoneelle tausta kuvaksi! Mokomat osaavat jo paremmin käyttää konetta kun minä!!!

Enkeli rientää hoitamaan isompien metelöintiin hetännyttä enkeli 5:tä