Tänään oli ihan tavallinen päivä mutta jäi eilen kertomatta ne enkeli5:n silmälääkäri kuulumiset.

Lääkäri löysi pienen karsastuksen mutta oli sitä mieltä että seuraillaan vuoden verran ja katsotaan sitten asiaa uudestaan.

Pupilleja laajentava tippaakin laitettiin ja olin varautunut täydelliseen silmätipparaivariin mutta neiti kölli sylissä täysin rauhallisena kun hoitaja tiputti tipat silmään jopa toisella kertaa kun tippoja laitettiin lisää neiti oli täysin rauhallinen. Sitten odotetiin puolisen tuntia ja neiti juoksi ja touhusi odotushuoneessa ja kolautteli päätään mihin sattuu kun lähinäkö heikentyi tippojen takia. Oli siinnä taas odotus salissa muilla odottajilla seurattavaa kun meidän perhe oli asioimassa. Mutta hyvin meni kaikki. Lääkäri reissun jälkeen kotiin ja enkeli 5 ja ukko nukkumaan. Ukko oli yön jäljiltä ehtinyt nukkua vain pari tuntia.

Enkeli1 oli taas kaverilla yökylässä mutta tänään on taas jo kotona.

Valokuva urakan enkeli1:n osalta yritän tänään saada kuntoon ja ensi viikolla pitäisi sitten aloittaa enkeli2:n kuvien kanssa sama homma.

Huomenna normaali kuoro eikä mittän menoa viikonloppunakaan. Lauantaille pitää yrittää varata pesutupa kun nyt viikolla ei ehdi ja su aamuna enkeli 2 laulaa kuoronsa kanssa Tesoman kirkossa normaali messussa.

Nyt nukuttamaan enkeli 5 ja sitten kuvien kimppuun.

Enkeli