Puihin puhkee lehti hiljaa,
odottelen syksyn viljaa.
Vauva pyörähtelee aamuin, illoin,
tuo viides pikku enkelimme silloin,
kun ukko huhuilee pyöreälle mahalle.
Olisi käyttöä muuta sillekin rahalle.
Mutta onnen pienen ja ihanan saamme,
kun sänkymme vauvan kanssa jaamme.
Elokuun loppu taas elämää muuttaa
vaikka arkeen ei juurikaan tule uutta.


Onhan se nyt sitten ilmoitettava kaikille kun ei kukaan itse huomaa tai kehtaa udella asiaa =). Tässä on kyselyjä odoteltu (ukon toivomuksesta) mutta vain pihalla naapurin rouva on asiasta kysynyt ja saanut myöntävän vastauksen. Muutama tarkkasilmäinen "vakooja" onki asian jo tietoonsa heti alkuun netin syövereistä muut ovat autuaan tietämättömiä tai sitten liian ujoja tiedustelemaan asiaa suoraan =).
Meille on siis syntymässä viides pikku enkeli jo elokuun lopussa. Laskettupäivä on 27.8.2007.
Tänään kävin jo toisen kerran rakenneultrassa kun ensimmäisellä kerralla vauva ei suostunut esitelemään sydäntään joka kantilta. Nytkään tuo ei suostunut näyttämään täydellistä sivuprofiilia kuin kerran äkkiseltään. Mutta kaikki rakenteet kuitenkin merkattiin olevan kunnossa. Munuaiset oli ultraajan mielestä "kauniit", sydämestä lähti aortta sieltä mistä piti ja neljä kammiota löytyi myös, mahalaukku ym. olivat paikallaan. Vauva piti käsiään ristissä naaman päällä ja potkiskeli välillä kipakasti ultra-anturia. Koko arvio oli 498g.

Tänään oli perhekerhossa naamiaiset enkeli 3 oli taaskin taikuri ja enkeli 4 keijukainen. Eilen jo kokeiltiin enkeli 4:lle keijupukua eikä neiti meinannut millään enää luopua siivistään =). Herkkuja syötiin ja kivaa oli.

Enkeli