No kukoistamisesta en niin tiedä taivas on pilvessä mutta keltaiset lahdet on kyllä puissa iloisia. Enkeli1 toikin eilen ison kimpun vaahretan lehtiä jotka ukko passitti viemään heti pihalle takas =/. En minäkään niistä olisi niin innostunut mutta olisihan ne voinu päivän tossa olla maljakossa. En vaan voinu enää puuttua asiaan kun siitä kuulin.

Ukko oli viikonlopun mökillä ja heti oli jalkansa sielä nilkasta taas telonut. Maanataina kuitenkin raahautu töihin ja sai sairaslomaa tiistain ja keskiviikon. Tänään oli ukko aamun enkeli4 kanssa kotosalla ja me enkeli3 kanssa oltiin perhekerhossa. Hyvä olikin että enkeli4 jäi kotiin. Nukkui huonosti viime yön ja oli koko kerhoilun ajan nukkunut sohvalla. Nyt jo vähän jaksaa nousta istumaan. Noinkohan meille on joku tauti iskemässä. Kuulemma tuntui kuumalta mutta ei sitten kuumetta mitatessa ainakaan ollut. Katsotaan nyt kuin tämä etenee.
Ukko ja enkeli3 lähti kunkkumummolle käymään ostavat hänelle pyykkitelineen kun mokoma vielä kiipeilee pyykit ammeen päälle naruille yli 80v mummeli. On kuulemma käynyt jo vähän vaikeaksi niin korkealle niitä saada =O. Että nuo mummot keksii. Viime talvena oli rikkonut jääkaappinsa ja piti ruokia sitten parvekkeella ja kerran sitä valitti että on vähään hankalaa kun on niin kovat pakkaset että kaikki jäätyy voit ja maidot ym. Jotenkin ymmärtäisi että jos olisi rahasta kiinni se jääkaapin hommaaminen mutta kun ei vain voi soittaa ja häiritä pojanpoikaa sen vertaa että uusi jääkappi saadaan ostettua. No ehkä sitä on sitten samanlainen kun on 80v. Ukko ja enkeli3 menevät samalla reissulla kuulemma hampurilaiselle. Mitähän minä sit söisin tänään. Enkeli4 on tuolla purkki ruokaa vielä jos sitten vaan isolle enkeleille antaa tuhdin iltapalan.

Ensi viikolla onkin sitten syysloma (ke-pe) ja ajateltiin matkata tuolloin Helsinkiin pikku mummolle ja vaarille. Käydään sitten ainakin isomummolla kylässä ja jos viikonloppuna pidetään naisten kanssa askarteluilta. Pikkumummo saanee töistään ison klöntin savea. Miltäs naiset kuulostaisi jos yritetään jotain savityötä väkertää??? Mitähän maksaisi jos niitä sitten polttaisi ihan. Pitänee pistää asiasta ihan sähköpostia menemään. Saadaan suunnitella askarteluiltaa.

Enkeli4 nukahti taas kyllä nyt on tautia tulossa. Pitää ostaa isoille vitamiinijuomaa että ei syyslomalla sairastettaisi.

Enkeli lähtee pian eskari haku reissuun.