Aamu on alkanut. Enkeli 3 heräsi ensimmäisenä ja herätti höpötyksellään enkeli 5:n. Pian muisti mikä päivä oli ja ryntäsi hakemaan paketin piilosta samalla heräsi myös enkeli 4. Heidän paketeista löytyi kerhossa tehdyt pannunalustat ja tietysti kortit. Olikin kiva runo joten laitan runon tännekin kun kerkeän.

Enkelit 1 ja 2 jouduttiin herättelemään. Enkeli1 olikin antanut lahjansa aikaisemmin punaisen vohvelikankaasta tehdyn sauna alustan. Nyt sain vain kortin ja naamarin jota enkeli 5 pelkäsi. Enkeli 2:n paketti piti etsiä. Kartta neuvoin isojen tyttöjen huoneeseen pelikaapille mutta paketti löytyin vaatekaapista. Paketissa oli ovikannel ja kortti. Olivat sen koulussa tehneet kanteleet itse ja suunnittelin sitä pusupömpelin oveen. Mietinkin mihin tarvitsevat ristipää ruuvimeisseliä kun sellainen piti viikolla tuoda kouluun mukaan. Nyt se selvisi.

Enkeli 5 antoin vielä vaan halit ja ne riitti hyvin.

Nyt aamu teet alas enkeleille aamupalaa ja sitten p.mökille. Mennään Kuhmiksen kautta niin saadaan sinne puhtaita pyykkejä ja astioita. Samalla tulee sopiva pisutauko ja kukatkin tulee kaivetuksi metsästä juurineen niin niistä on iloa ensivuonnakin. Pikkuenkelit varmaan poimivat kimpun Isollemummolle. Eilen saatiin sittenkin tehdyksi kortit ja hieno kasa niitä tulikin kun jokainen teki oman kortin. Vielä voisi pienemmille mummolille tehdä myös kortit vähän myöhässä kun askartelu tarpeet ovat vielä tossa. Jos nyt saadaan aikaiseksi noita mummoja kun on niin monta vielä meillä mutta vaareja vaan yksi.

Nyt tuo aamutee loppuun ja menoksi. Se runo jonka tänään sain ei ole tuo joka tuohon tämän jälkeen ilmestyy vaan kirjoitan sen myöhemmin joskus.

Enkeli