Niinhän siinnä kävi että minä etsin ne sukkapuikot jotka olikin kokoa 8 ja ohjeessa lukikin että 8 puikoilla tehdään joten pääsin heti aloittamaan ja jo samana iltana tumput valmistui ja pääsin ne samantien huovuttamaankin ja aivan ihanat tulikin. Samantien tuli tilaukset isoilta enkelieltä ja lehdestä katsottiin minkä väriset haluaa ja eilen iltapäivällä kävin ostamassa lankaa enkeli1 halusi iltanuotio sävyllä ja niistä toinen valmistui jo illalla ja enkeli 2 sävyllä jäätynyt karpalo. Katsotaan jos tänään saisi nuo enkeli 1:den tumput valmiiksi ja aloitettua enkeli 2:den ja huomenna voisin ne sitten huovuttaa illalla. Laitan sitten kaikista kuvaa yhtä aikaa. Meidän halpakaupassa nuo purolangat oli tarjouksessa 2.60 pitää varmaan vielä mennä ostamaan muutama kerä kun himottaisi vielä kaulahuivi kun vaan osaisi päättää minkä värinen ja löytäis kivan mallin. En sitä meinannut kuitenkaan huovuttaa . ja sitten vielä hattu... saakohan ukko ikinä puseroaan kun innostuin tuosta purolangasta.

Enkeli1:llä on kova yskä. Viimeyönä valvoi kolmen jälkeen yskien. Aamulla oli vatsakin vähän löysällä joten käskin neidin jäämään kotiin vaikka kuumetta ei ollutkaan. Läksyt ja puuttuvat kirjat haen koululta kun haen enkeli 3:n eskarista. Ei olisi tyttö millään halunut jäädä kotiin ja nytkin on valittanut miksi hän on aina ekana kipeenä tai sitten kuulemma vikana. Minä en muista missäjärjetyksessä ovat aikaisemmin sairastuneet. Enkeli2 taas valittaa kun ei ole koskaan kipeänä eikä saa jäädä pois koulusta.

Enkeli4 ja 5 olivat eilen keksineet kivan leikin ja tyhjentäneet omien vaatekaappien sisällöt lattialle. No tuli sitten samalla käytyä vaatteet läpi ja samalla pistin enkeli 5:ltä pois shortsit kun tuskin enää ensi vuonna ovat sopivia. Myös ylimääräisiä housuja pistin pois kun laatikko ei ollut mahtua kiinni.

Ai niin piti soitella enkeli1:lle hammaslääkäri aikaa ja enkeli3:lle korvalääkäri aikaa kun vasemman korvan kuulossa oli jotain pientä kuulon alentumaa. Tosin korvalääkäriin on soittoaika klo 14-15 ja nyt kahtena päivä aika on mennyt ohi pitää varmaan laittaa itselle kännykkään herätys niin muistaa. Ukko aina tuohon aikaa herää joten siihen riittää riitävästi sählinkiä. Ukolla on tämä viikko yövuoroa ja sitten vaihtaa tuohon lähemmäksi töihin ainakin siihen asti kun sataa lunta.

Nyt soittelemaan.

Enkeli