Tänään oli enkeli 4:n 1,5v neuvola ja lääkäri. Pityytta oli 77,5cm ja painoa 9460g. Pää oli 45,8cm vielä ilmeiseti on tuo pää hieman normaalia pienempi joten sitä sitten seurataan 2v tarkastuksessa. Aivot kuitenkin toimii hyvin ;o). Sanoja tulee anna, ei, äeti (äiti), iss(isi), kss (kiitos) miau tai ssss(kissa) ainakin. Neiti on kova järjestämään paikkoja ja tykkää tyhjennä-täytä leikistä. Tavarat pitää olla paikoillaan ym. toivottavasti tuo into säilyy niin neitihän siivoaa meillä aina siistiksi =). Lääkärillä enkeli4 ei suostunut rakentamaan palikka tornia mutta lääkärisedälle riitti kun kerroin homman onnistuvan kotona. Kamala lääkärisetä kuunteli sydäntä ja keuhkoja katsoi silmät jotka oli kunnossa ja korvat oli myös ok  ja masu. Vähän meinasi itku tulla kun sillälailla tullaan heti tutkimaan ja outo paikkakin vielä ym. Päälle vielä mentiin ottamaan terveyden hoitajalta tuhka-, vihurirokko ja sikotautirokote. se ei sitten saanutkaan itkua aikaiseksi eli kyllä on meillä reipas tyttö =)! Päiväkodin pihalla olikin sitten tuttuja. Enkeli2 oli eskarilaisten kanssa pihalla ja myös enkeli1:n eskarin hoitaja täti oli sielä myös. Siinnä sitten vaihdettiin kuulumisia samalla kun enkeli3 juoksi päiväkotilaisten kanssa leikkimässä. Nyt sitten olla taas kotona ja ilmeiseti nämä aamu menot ei meille sovi kun on molemmat enkelit niin kiukkuisia. enkeli 4 alkoi jo nukkumaan taisi olla kuitenkin jännä reissu ja enkeli3 rauhoittui onneksi katsomaan puuha peteä hetkeksi.  Iltapäivällä kun ukko pääsee töistä lähtevät enkeli1, 2 ja 3 hänen kanssa k.mökille ja me enkeli4:n kanssa jäädään kotiin että pääsen huomenna shoppailemaan sen uuden almanakan!! Olisikohan ne jo alennuksessa ;o).

Eilen meillä kävi pappi jonka kanssa juteltiin siitä perhekerhon vetämisestä. Eipä siinnä nyt uutta asiaa tullut. Sain lapun jolla sitten haen sen palkkion jonka siitä hommasta saa korvaukseksi vaikka enpä tuota nyt rahan takia ala tekemäänkään. Kyllä siinnä tärkeitä on että kerho jatkuu ja on meillä kotiäideillä paikka minne mennä ja vähän saan jalkaa oven väliin jos joskus alkaisi kerho-ohjaajaksi sitten kun tästä kotiäitiydestä päästään. Enkeli3 aloitti päiväkerho uransa ja oli viihtynyt hyvin. Ei kovin paljoa halunut kertoa mutta kivaa oli ollut ja on taas maanataina menossa kerhoon.

Nyt on alettava laittaa ruokaa ja ajattelin pistää ainakin lasten petivaatteet parvekkeelle tulettumaan nyt kun on vähän pakkastakin ja kun on muuten kämppä imuroitu eikä niin tarvitse siivota niin voisi tehdä jotain ylimääräistä siivouspuuhaa mihin muuten ei olikein ole aikaa.

Enkeli