Syysloma on alkanut. Isoilla enkeleillä ei ole taas mitään tekemistä.

Minulla ääni ei vieläkään toimi kunnolla. Tänään tuli Anttilan mainos jossa oli kitara 40€:lla. Ukko laiskimus ei jaksanut lähteä sitä ostamaan heti joten jätettiin huomiselle. Äsken kuitenkin pikkumummo soitteli sanoi että käy Waarin kanssa ostamassa kitaran. Olen lauantaina menossa Helsinkiin juhlistamaan Päkiksen synttäreitä niin sinnä samalla pitäänee sitten koukata hakemassa kitara.

Kauppoihin oli tullut nallen talvilanka ja siitä on nyt ensimmäinen sukka valmistunut. Värinä ole minusta ei niin talvimainen purppura ja harmaa. Mutta kiva yhdistemä kuitenkin. Syksy sukista olenkin pitänyt tosi paljon ovat nytkin jaloissa. Toivottavasti talvisukista tulee yhtä hyvät.

Ensi viikolla Enkeli1:llä partion yöleiri. Seuraavana viikonloppuna akkat K.mökille. Ukolla on tietenkin ilta viikko mutta järjestetään jotenkin että pääsisin lähtemään kun hakuauto kaartaa pihaan. Vapaaehtoisia enkelien kaitsioita siis otetaan vastaan perjantai illalle 31.10 klo22.30 asti ;o).
Isänpäivänä mennään ukon kanssa Helsinkiin katsomaan lätkämatsia Venäjä-Tsekki ja Suomi-Ruotsi. Sitten Enkeli2:n kuoroleiri ja esiintyminen vauvakirkossa.... Seuraava vapaa viikonloppu joulukuulla itsenäisyyspäivänä. Eli puuhaa riittää viikonloppuisinkin!

Enkeli

Hyvin toimii tarjous rinki =). Itse huomasin lehdestä tuon kitara tarjouksen aamulla. Päkikselle siitä puhuin mesen kautta. Pikkumummo soitteli päivällä ja osti kitaran Waarin kanssa ja vielä iltapäivästä pikkuveli soitteli kitara havainnosta. Hienoa että toimii =).
Jos seuraavaksi metsästetään suksipaketteja isoille tytöille pituus n.140cm(tytöillä) ja mono 34-35. Muuten nyt tuli mieleen että enkeli 2 on mennyt pituudessa hiuksen hienosti ohi enkeli 1:stä.

Enkeli iltasella
Tämän aikana torppa viimein hiljeni kello 20.50. Äänikin on kestänyt kähinällä koko päivän ei olla enää menty kuiskauksen puolelle. Jos huomenna voisi jo puhua ihan oikeasti.