Entiköhän enkeli 2 bussiin. Unohtui katsomaan telkkaria ja minä hääräsin keittiössä. Lähti aika vauhdilla jos bussi ei ollut etuajassa niin luultavasti ehti siihen. Takki kyllä taisi jäädä kotiin tai sitten se on toivottavasti eilisestä vielä repussa. Periaatteessa voisin lähteä pienten enkeleiden kanssa viemään enkeli 2:lle takin mutta kyllä ison tytön pitää hoitaa itse vaatteensa ja tuskin paleltuu tänään koulussa. Enkeli 2 oli viimein eilen päässyt laulamaan koulussaHymy ja läksyäkin tuli.

Nyt pitää lähteä viemään enkeli 3 eskariin tai mekin myöhästytään jatkan kun tulen...

...Enkeli3 pääsi eskariin.

Arki on alkanut mukavasti huomenna on enkeli 4:n eka kerhopäivä vielä ja sitten ollaan täysin arjen pyörteissä koulujen ja kerhojen osalta. Enkeli 2:n kuoro alkaa syyskuun alussa ja enkeli1:n partio elokuun lopussa. Vähän olen miettinyt jos tytöt ottaisi toisenkin harrastuksen. Mietin jotain tanssia enkeli2:lle ja enkeli1 voisi kokeilla kokkikerhoa tai savityötä. Katsotaan kun koulusta vielä saavat seurakunnan kerhotoiminta mainokset taas. Enkeli3 saa alkaa harrastamaan vasta ensivuonna on vähän mietitty sählyä ensin koulun sählykerhossa ja jos innostuu niin sitten katsotaan ihan jotain seuraa mutta nämähän voi vielä vuodenaikana muuttua.

Enkeli 5 on aloittanut nukkeleikit. Saa taas enkeli 1:n vanha nukke hyvää hoitoa. Vähän alkaa tuo nukke olla reissussa rähjääntynyt onhan sillä periaatteessa kaikki tytöt innolla leikkineet. Enkeli 2 sai myös aikanaan nuken mutta se oli liian "hieno" käsiään heilutteleva yksilö joka sitten melko pian hajosi. Muutenkin se oli hirmu tönkkö, iso ja sillä oli kömpelö leikkiä. Onneksi noita nukkeja riittää ja tarvikkeita myös on kantoreppua, rattaita, kantokassia, lämpöpusseja ja vaatteita vaikka kuinka ym.

Minä olen saanut villatakistani nyt taka ja etu kappaleet valmiiksi ja hihojakin on melkein puolet kohta valmiina. Näyttää siis siltä että uusi villatakki lämmittää vielä tänä syksynä. Ukkokin tilasi villapaidan mutta nyt näyttää siltä että villapaitaan tarvittavaa beigeä 7 veljestää lankaa ei tänä syksynä ole värivalikoimissa. Joko odotelen kevään väri valikoimia tai sitten vaihdetaan väriksi joku muu. Pitää tutkia mallia tarkemmin mikä väri siihen sopisi.

Enkeli 5:n synttäreitä juhlitaan lauantaina 29.8 yritän jaksaa väkertää tällä viikolla neidin kanssa kutsukortteja ainakin on kova piirtämään niin ehkä jotain saadaan aikaiseksi.

Nyt puuhiin taas tällä viikolla pitäisi tulla jonkun säätelemään termostaatteja joten pattereiden eteen pitäisi raivata tilaa. Kiva!

Enkeli