Kotona taas. Eilen tultiin enkeli 4:n ja 5:n kanssa vaarin kyydillä kotiin. Ukko lähti kaverin kanssa mökille puuhommiin. Tänään aamulla laittoi viestiä että tuoko mukanaan mun porkkanat mitkä pyöräretkellä kylvin ja joita kukaan ei ole koko kesänä kastellut. Onkohan niitä edes.

Tänään pidettiin piirakka päivää tehtiin tonnikalapiirakkaa ja omenapiirakkaa. Iltasella syödään pitsaa. Kohta meinattiin lähteä pihalle hetkeksi kun ei sadakkaan. Titi-nallea ovat katselleet koko aamun kun isot ei ole vieressä kiljumassa isojen ohjelmaan.

Tilkkuja on kertynyt nyt 31 jos oikein muistan ja laskin eilen illalla. Vielä niitä jokusen voisi tehdä.

Maanataina pitää soitella enkeli 5:lle 2v neuvola aikaa ja silloin pitäisi sirkuksen olla lähi kentällä jos sinne mentäisi ukon ja pienten kanssa. Isot voidan viedä särkkään kun tulevat. Pitää vielä pohtia kuinka tehdään. Siivousta ja tavaroiden järjestelyä lienee tämän viikon puuhalistalla kun kerta saan olla vain kahden pienen kotiäitinä niin ehkä aikaa riittäisi myös siihen.

Ukko on ensi viikon tuossa lähempänä töissä. Paikka vaihtuu mutta työnantaja pysyy samana. Ainakin nyt tämän viikon sielä on ja sitten katsotaan jatkaako pidempäänkin sielä.

Nyt pihalle pienet kyllästyy jo odottamaan. Jos sen piirakan saisi ensin pois uunista kuitenkin.

Enkeli