Pikku mummo soitti yllättäen lauantai aamuna ja kysyi pääseekö yökylään ja tottahan meille pääsi. Enkeli1 lähti perjantaina illalla partioleirille ja nyt on ukko ja pikku mummo hakemassa neitiä kotiin. Kyllä taas säät suosi retkeilijää. Viimeyön taisivat vielä nukkua laavussa (sateessa). Mahtaa olla märkä tyttö kun kotiin saapuu.

Minä innostuin askartelemaan ikkunoihin pääsiäiskanoja. Niistäkin laittaisin kuvaa jos kamera vaan suostuisi löytymään. Asiaa voisi tietenkin nopeuttaa etsimällä sitä jostain laatikosta

Lumen sulamista pihalta odotellaan. Yksi kukkapenkki alkaa olla jo aika sulanut sinnä kasvaa jonkinlaista puskaa ensin ajattelin että ruusuja mutta tuskin sentään. Minun istuttamat tomaatit ovat itänen tosi hyvin. Jos saan pidettyä ne hengissä niin voi joku muu kin saada parvekkeelle tai kukkapenkkiin tomaatin kasvamaan. Katsotaan nyt on tässä vielä aikaa ja sopivia vaiheita saada nuo tapetuksi.

Pikku mummo kyseli voiko pääsiäisenä tulla meille hoitamaan lapsia me ukon kanssa voidaan kuule mennä vaikka kaksin mökille. Pitänee alkaa suunnitelemaan mitä kaikke a sitä ilma lapsia ehtii mökillä tehdä. Kukkapenkkejä jos vaan maa on sula ja pakkohan se on olla sulana viikkoa ennen vappua!

Kesä suunnitelmatkin selvisi hieman Pikku mummo ottaa alustavien suunnitelmien mukaaan kaikki lapset Helsinkiin heinäkuussa viikolle 28. Minä tai me tultaisiin Helsinkiin seuraavaksi viikoksi myös. Katsotaan sitten ollanko viikko vai kaksi koko porukalla Helsingin lomalla. Kesäkuu menee Kuhmiksella ja Padasjoella. Enkeli 1:llä on partioleiri kesäkuussa. Muita leirejä vasta mietitään. Vähän kiinnostaisi pistää enkeli 4 trampoliini alkeiskurssille kesäkuussa viikoksi. Pitää tuota ukkoa vielä suostutella kun oli sitä mieltä että ei neitiä sinne voi pistää kun rikkoo sitten sänkyn harjoitellessa. Enkeli 3 voisi mennä jonnekin musaleirille ja enkeli 2 myös mutta eri leirille kun kaksin eivät tulisi toimeen. Pitää tutkailla noita vaihtoehtoja ja hintoja vielä.

Sinisen kummitytön syttärit myös lähetyy. Milloinkas niitä juhlitaan jos mekin lähdettäisiin Helsingin kevättä katsastamaan! Koko talvi on pitänyt mennä käymään isomummolla mutta aina on tullut jotain estettä. Muitakin Helsingin tuttuja haluaisin nähdä. Mini päkäkin kuulemma puhua palpattaa, joten pitäisi sieläkin käydä kuulemassa sanaisen arkun aukeamista.

Nyt partiolainen kotiutui ja Räppääjä alkaa joten pitää mennä taas.

Enkeli