Sataa vettä, muttei lunta eikä pieniä rakeita...

Enkeli 2 toi tänään koulusta ekat kokeet. Äikän koe kirjaimista a,i,u,o kaikki oikein ja matikan koe siinnä myös kaikki oikein. Tässä matikan kokeessa on pitänyt arvioida omaa osaamista niin on värittänyt nallen joka sanoo erinomainen =). Pitää allekirjoitaa kokeet niin saa viedä ne takaisin opelle.

Enkeli 5 on nyt ollut kahtena päivänä aamupäivästä hereillä ja nukkunut sitten enemmän illasta ja minä olen sitten valvonut ja odottanut milloin neiti aloitaa iltatankkauksen. Nyt neiti tuli tähän katselemaan mitä teen. Taitaa röysky pyöriä mahassa.

Enkeli 2 oli eilen ekaa kertaa puuhakerhossa oli kuulemma ainoa kerholainen. Tänään enkeli1 menee näpräyskerhoon. Enkeli 2:lla ei tänään olekkaan kuoroa. Hän sai viimeksi listan esityksistä ja perutuista harjoitus vuoroista ja kuoron syysretkestä. Tuli nyt ne vähätkin viikonloput käyttöön =). Alkaa olla aika täysi tuo allakka. Joku viikonloppu pitäisi ehtiä naisten viikonloppua viettämään.

Huomenna enkeli 2 menee luokan kanssa kiinalaistaidenäyttelyyn. Enkeli3:lla on kerho ja enkeli 1:den vanhempainilta on illalla niin ja meidän kuvan pitäisi olla Aamulehdessä =). Perjantai on normaali päivä tai pikku mummo taitaa olla tulossa jo perjantaina. Lauantaina on häät. Sunnuntaina aamusta olisi pyhäkuolu jos isot tytöt haluaa mennä ja enkeli 2:lla kaverin synttärit. Eli puuhaa riittää taas joka päivälle.

Enkeli