Jes kaikki perheenjäsenet on poissa jaloista joten pistin hihat heilumaan ja siivosin ollarin ja keittiön. Jopa pakastimen päälisen tyhjensin ja olkkarin maton tamppasin. Nyt pari ruisleipää ruokaa odotellessa. Sitten pitäisi siirtyä ylös siivoilemaan. Pikku mummo on tulossa viikonloppuvierailulle ja senkin takia on pakko vähän raikota paikkoja että mahtuu mummo sisään ovesta.

Enkelit hinkuaa lenkkareita ja kevättakkeja käyttöön mutta vielä on mielestäni turhan kylmä siirtyä kevyempään vaatetukseen. Lenkkarit kuitenkin lupasin viikonlopun aikana kaivella esille. Ehkä takki osastokin pitää tarkistaa löytyykö sopivia kokoja vai tarviiko lähteä kevättakki ostoksille.

Pari viikkoa vielä lähiopetusta ja sitten alkaisi minulla viimeinen työharjoittelu tälle keväälle. Se onkin tuossa lähikoulun iltapäiväkerhossa joten ei mene työmatkoihin liikaa aikaa. Harjottelun jälkeen alkaakin kesäloma. Isoille enkeleille ostetiin kausikortit särkänniemeen joten tytöt viettänee paljolti aikaa laitteissa pyörien. Enkeli1 on kesällä menossa partio- ja draamaleirille, Enkeli3 musaleirille ja Enkeli2 agenttileirille. Siinnähän sitä kesä ohjelmaa onkin jos sitten uimarannalla viihdytään ja omalla pihalla. Niin ja tietenkin jossain välissä kävästään Helsingissä ja mökeillä. Kesän aikana pitäisi enkeli 5 opettaa ajamaan pyörällä. Nyt jo otettiin apupyörät pois ja neiti potkuttelee pyöränselässä harjoitellen tasapainoa. Kun apparit otin pois Enkeli5 ei pysynyt hetkeään pyörällä pystyssä mutta siitä se lähtee. Pitää viikonloppuna yrittää ehtiä vähän katsomaan onko tasapainoa pyörän kanssa löytynyt yhtään.

Nyt takaisin siivous puuhiin.

Enkeli