Ukko 38v4kk =D.

Minulla oli tänään afrikkalainen messu. Kesti KAKSI tuntia. Kirkko oli tupaten täynnä että kanttori joutui alussa kuuluttamaan että tiivistäkää penkeissä että loputkin pääsevät istumaan. Messussa siunattiin tehtäväänsä yksi nuoriso-ohjaaja joten tilaisuus venyi. Yhden puheen aikana alussa pieni poika ensin yski kovasti penkissä ja lopuksi oksensi lattialle ja edessä istuvan takille. Tuli sitten siihen kohtaan hyvin tilaa kun lähtivät kotiin parantelemaan itseään ja  suntiollakin riitti puuhaa pitkäksi aikaa kun pesi lattiaa ja penkkiä siltä kohtaa. Ja meillä kuorolaisilla pällisteltävää ;o). Minä sain kanttorin tytön mukaani ehtolliselle kun kanttori jäi vielä laulamaan.

Messun ja kahvien jälkeen kävin kalamarkkinoilta hakemassa pari kukkoa kotiin iltaherkuksi. Kovasti katselin lapsille jouluksi puulusikoita mutta ei näkynyt myynnissä. Osaiskohan tuo Waari veistellä puulusikat lapsille???

Huomenna enkeli 3:n ja 5:n lääkärineuvolat.

1.5. pidetään vappu juhla tuossa kertsillä joten taidan pukea enkeli5:n sinne pupuksi. Saa sitten muut juhlimiset jäädä. Waari lupasi ostaa lapsille vappupallot joten pitää mennä vappupallomarkkinoita tutkimaan. Vähän yritin tarjontaa tutkia tuolla kalamarkkinoilla mutta kun tihutti vettä niin en viitsinyt jäädä pidemmälti pällistelemään.

Semmoisia.
Ukolta menee hermot kun Enkeli 5 taikoo paperi tolloja tyhjästä. Ei ole koko viikonloppuna taas oikein ruoka maistunut tytölle mutta ruisleipää on nakertanut innolla. Olisiko ja hampaita tulossa viimein. Päkäpäällelle tiedoksi että pikkupäkä ei ole ainoa hidas hampaan tekijä. Kerhossa on eräs tyttö jolla myös arveltiin että hampaita tulee noin 3-4kk iässä ja eka hammas tuli 2 päivää 1v synntäreiden jälkeen =).

Nyt kalakukon kimppuun.

Enkeli