Sain sitten syndelahjana nuhan. Nokka hieman vuotaa ja olo on tukkoinen.

Hirmuisesti himottaisi hankkia jostain 5 kielinen kannel. Huusin netistä itselleni kanteleen soitto oppaan ja se tuli tänään postissa tuossa sitä jo kuiva harjoittelin ja helpolta hommalta tuntuu ilman soitinta =). Aina soi oikea sävel minun korvissa =D. Netistä löysin soittimen rakentaja ja hänen hinnastossa 5 kielinen kannel maksoi 115€!!! Huutonetissä 5 kielisiä kanteleita on näkynyt 30-60€ hintaan mutta pitäisi tietää mihin kiinnittää huomiota kun soitinta hankkii. Pitänee kurvata oikeaan soitin kauppaan katsomaan hintataso ja mitä soittimen myyjä esittelee soittimesta tärkeimpinä ominaisuuksina. Mökillä vaan kesällä voisi ilahduttaa isomummoa "soittotaidolla". Häntä tuskin häiritsee vaikka joka toinen nuotti menisi sinne päin =).

Sitten kun itse osaan kirjan kannesta kanteen niin voi taas isoille tytöille opettaa uuden soittimen salat. Tulee monitaitoiset lapset kun nokkis on jo vähän tuttu ja kohta kannel. Kitara pitäisi pikkumummlta ottaa joku kerta matkaan mukaan. Kyllä sillä kai sointuja voi vielä soitella omaksi iloksi. Sitten on sähkö piano pimputin ja poikkihuilu. Seuraavaksi varmaan haaveilen jostain torvesta...no sen näkee sitten kun kannel on hallussa. Itse asiassa katselin kyllä jo huutiksessa halpoja pianoja mutta tilaa kun ei ole pianolle niin jäi vielä ostamatta =).

Koululaiset on vielä koulussa. Retkipäivä venynyt molemmilla, enkeli 3 ja 4 pihalla ja enkeli 5 nukkuu. Siis päivän rauhallinen hetki joten otan kuumaa kaakaota kuohukerman kera kun sitä jäi kakusta yli =).

Enkeli