Kaupassa tuli tänään käytyä ja siivottua. Omppu perheineen tuli illalla kylään. Hetken mietin josko jotain tarjottavaa leipoisin mutta päädyin jäätelöön ei tällä ilmalla uunia vielä kuumentamaan kämppää.

Enkelit 4 ja 5 sai tuliaisia (liivihupparit) lomamatkalta kummeiltaan ja enkeli5 3v synttärilahjan (vetokärryssä hiekkaleluja) näin etukäteen. Enkeli3 sai Ompun Pompulta yli jääneitä gogoja joten niitä nyt on iso kasa. Kaikki kiittelee vielä uutuuksistaan kovasti ovat käytössä niinkun jo täällä ollessa huomasitte että miellytti.

Huomenna enkeli 4 ja 5 menevät ekaa kertaa päiväkotiin. Päiväkotireputkin on jo valmiina tosin en tähän hätään löytänyt yhtään merkkaus tussia joten vaatteet on nimikoimatta. Nämä meidän lapset kun ei ujostele niin pärjävät varmasti ei siis huolta. Enemmän huolettaa kuinkahan päiväkodintädit pärjää näiden meidän pikku enkeleiden kanssa.
Minä käyn ilmoittamassa itseni työttömäksi työkkärissä ja kelassa poistattamassa kotiäidin tittelin. Ukolle jo lupasin että sitten en enää tee mitään kotitöitä kun en enää ole kotiäiti. Mitähän siitäkin tulee? Ukolla työt alkaa yövuorolla niin hänkin on vielä maanantai päivän käytössä.

Töitä ja opiskelupaikkaakin on taas haettu katsotaan mitä niistä tulee vai tuleeko mitään. Huomenna pitää pistää taas lisää hakemuksia menemään.

Nyt yritän saada tuon enkeli 5:n myös nukkumaan nukkui päikkärit joten ilta venyy. Siitäkin pitää muistaa päiväkodissa keskustella aamulla ja muutenkin sopia että pikkutytöt olisivat ainakin näin aluksi lyhyempää päivää kun minullakaan ei vielä ole työ eikä opiskelupaikkaa.

Enkeli