Eilen tehtiin paketit kummeille. Enkeli 5:n kummitädin ja enkeli 3:n kummisedän paketit lähti postin toimesta vielä illalla ja posti-täti lupaili että ehtisi jouluksi perille. Mutta jos ei ehdi niin ettepä pääse ainakaan avaamaan pakettia ennen aattoa ;o).
Enkeli 2:n kaulaliinasta puuttuu pieni pätkä ja sitten on kaikki paketit tehty. Enkeli 4 valitsi tänään papereita ja naruja paketteihin ja selvät lempivärit löytyi. Hopea ja sininen muut oli YÄK! Leikata piti saada ja teipata ja pörröttää nauhoja ym.
Enkeli 2:lle ostetiin huomisia pikkujouluja varten lahja ja herkkuja tonttulakki pitää vielä kaivaa mukaan. Kortteja pitäisi antaa noiden tehdä kavereille mutta kun koulun jälkeen menevät ensin tekkariin ja sitten kavereille klo19 asti sitten on vuorossa pikainen iltapala ja pesu ja pian nukkumaan että noin klo20 oltaisi jo sängyssä kirjaa lukemassa niin eipä siinnä sitten askarteluun jää aikaa.
Tämä tekkari on nyt uusi juttu jonka löysivät. Se on ilmainen koululaisten iltapäivä kerho jossa saa käydä silloin kun haluaa. Pitää käydä vielä kysymässä tarkemmin kun tytöt sanoi että sielä saa välipalaakin joka on myös ilmaista. Jotenkin on vaikea uskoa ilmaisiin välipaloihin =). 
Huomenna on myös enkeli 3:n kerhon seimijuhla. Lauantaina tytöt ovat koulussa klo 9-11 sitten lähdetään Helsinkiä kohti.
Eilen vielä tuntui että kaikki on ihan kesken ja sekaisin tänään näyttää kaikki olevan aika kivasti valmiina. Huomiseksi sain pari tuntia pesutupa aikaa saa hieman pienemmän kasan tuonne kylppäriin jouluksi ja pakkaamista olisi myös luvassa. Paketit on saaneet olla makkarissa muovikassissa esillä ihan rauhassa lapsilta kissa kävi nauhoja pureskelemassa ja jostain oli astunut tassullaan paperin rikki mutta tuskin haittaa saajaa. Pitää kuitenkin tarkistaa pikkumummolla ja waarilla pakettien tila kuljetuksen jälkeen.

Näillä näkymin olen suunnitellut että 23.12 tehdään lahjakierros Helsingissä. Päkäpää, sininen ja omena olisivat listalla. Käykö? Enkeli2:n kummitädin toivon hakevan paketit äidiltä tai sitten jäävät joulun jälkeen toimitettavaksi. Onkohan isomummo tulossa jouluksi pikkumummolle vai meneekö Rapsu tädin luo? Jos menee Rapsutädille niin sitten pitää hänenkin paketti toimitella ennen joulua vielä.

Äh yksi paketti onkin unohtunut. Waarin paketti on tässä koneella. Pitää pistää tuo mies hommiin että saadaan paketti ulos ja pakettiin =).

Enkeli häipyy...