Jaaha taas on vuodatus uudistunut. Hetken taas kestää oppia miten tämä oihein toimii. Vähän on tylsän näköinen blogi tällähetkellä kun en löydä kohtaa mistä tän saisi muutettua mutta tutkaillaan asiaa rauhassa.

Ukko on lähdössä kummipojan syntäreille. Me muut odotellaan ruokaa kun "paistoin" lohta ensin tunnin vain uunin lapun lämmössä. Vähän huonosti paistui eli ei kannata kokeilla jos haluaa nopeasti ruokaa.

Perjantai meni asioita hoitaessa ja iltapäivällä tuli jo viesti että tuletko jo taas maanataina takaisin töihin. Tulenhan minä =). (mistähän noita naamoja saa???)

Ensi viikonloppuna alkaa Enkeli 3:n kuoron levyn äänitys. Tuleekin pojalle rankka viikonloppu pe-su jokapäivä äänityksiä 12-20. No ehkä tuo siitä selviää ja lienee tuo oman äänensä levylle saaminen sen arvoista. 

Enkeli 5 on ensiviikolla päiväkodissa viikon kettu ja koko viime viikko on maalattu muotokuvaa ja tehty viikkoa varten haastattelua ym. Kovasti neiti odottaa apulaaksi pääsemistä ja muita viikonketun erikoishommia.

Enkeli 1 ja 4 keskustelut opettajien kanssa oli myös perjantaina. Enkeli 1:n ope huomioi muutaman hieman alhaisemman numeron joulutodistuksesta ja antoi vinkkejä numeroiden nostamiseen.himpun alle 8 oli neidin keskiarvo joluna joten hyvin neiti kuitenkin koulussa pärjää. Ope kehui enkeli 1:tä hyväksi ja huolehtivaiseksi kaikkien kaveriksi. Eteenkin yö koulussa neidin sosiaaliset taidot olivat loistaneet hienosti. 

Enkeli 4 pärjää myös mukavasti koulussa. Kirjoittaminen on vielä aivan hakusessa mutta lukeminen alkaa vähitellen sujumaan. Koulussa enkeli4 on rauhallinen ja rauhoittaa rauhallisuudellaan myös muita lähellä istuvia lapsia. Kovasti neiti tykkää käsitöistä ja neidin käsinuken paidan pistot olivatkin melkein kuin ompelukoneella tehtyjä =). 

Enkeli2 aloitti kaulaliinan neulomista enkeli 5:lle tosin enkeli 5 tilasi myös hatun, villatakin ja sukatkin. Katsotaan nyt miten neiti jaksaa kaulaliinaa puuhata.

Nyt menen kurkaamaan saadaanko me tänään ruokaa ollenkaan ainakin tuoksua alkaa tunkemaan nenääni.

Enkeli