Enkeli2 sai jokunen aika sitten pianon. Tänään kävin kirjastosta lainaamassa kolme erilaista lasten pianon soitto-opasta. Ensimäisenä iskin 3-5vuotiaille tarkoitetun kirjan kimppuun ja aika hyvin onnistuin siitä harjoituksia pimputtamaan. Paljon helppoja harjoituksia ja samaa harjoiteltiin useamman "kappaleen"  verran. Toinen kirja oli astetta vaikeampi alku meni sutjakasti kiitos tuon edellisen kirjan oppien mutta siten tyssäsi kun piti painella molemmilla sormilla ihan "sikinsokin" koskettimia. Ei tällä yhden päivän kokemuksella taidot riittäneet siihen joten jäin sivulle 16 siinnä kirjassa. Yksin osanis noittaa sekä oikean että vasemman käden mutta yhdessä sormet soitteli ihan omiaan. Kolmatta kirjaa en vielä kokeillut. Enkeli 2 vaan naureskelee kun valitan, että on vaikeeta ja mun sormet ei tottele. Tosin ei kai tuo neitikään kovin taidokas pimputtelija vielä ole.

Koulussa kiirusta riittää pari ryhmätehtävää ja joka päivä 8-16 koulua missähän välissä noi tehtävät pitäisi hoitaa? Kuulovammasta jo kirjoittelin alustavaa power pointtia ja tänään kirjasto reissulla löytyi toiseen tehtävään tarvittava kirja luettavaksi ja bussissa tuota jo aloin lukemaan ja melko mielenkiintoiselta vaikutti. Viikonloppuna jos ehtisi katsomaan yhden videon niin tämäkin tehtävä alkaisi olla jo puoleksi hoidossa. Lähempänä joulua sitten helpottaa kun saa nuo ryhmätehtävät hoideltua pois.

Perjantaina tiedossa sekä minulla että ukolla koulun pikkujoulut. Lauantaina kummipäivä edenissä. Sunnuntaina lupauduin pakettihommiin enkeli1:n ja 3:n koulun vanhempaiyhdistyksen nimissä. Tässäpä tämä taas menee sutjakkaasti aika.

Tulisi jo sitä lunta niin olis edes hitusen valoisampaa. Eilen vähän rännän näköistä sateli mutta se suli pois melkein heti kun maan saavutti. Aamulla lumesta ei ollut tietoakaan.

Nyt joko käsityön tai kirjan kimppuun. Onhan minulla luokkakaverille lupaamani vauvan haalarin neulomisprojektikin tässä kaiken muun lisäksi. Onneksi sitä voi tehdä koulussa tylsillä luenoilla. Se onkin viimeistelyä (kaulusta ja nappeja) vaille valmis ja pienet töppösetkin siihen jo väkersin ja nyt olisi vielä hattua tulossa. Perjantaiksi pitäisi senkin olla valmis.

Nyt puuhiin Enkeli