Kaupassa käytiin jo aamulla. Ostettiin kunkkumummolle digiboksi joka mennään sunnuntaina noitina asentamaan =). Ostettiin myös tarpeet Puuha Pete-kakkuun. Keltaisia nomparelleja ei löytynyt mutta pitää katsoa jos niitä olisi ennestään tuolla kaapissa ja tuossa lähikaupassakin voi olla keltaisia. Ostin mantelimassaa josta yritän väkertää Puuha Peten koneita katsotaan nyt miten onnistuu. Nyt pitäisi siivota suurimmat rojut pois että lauantai aamu jää kakun koristukseen ym. tarjoiluun.

Enkeli3 juhli jo eilen kavereiden kanssa kerhossa synttäreitä, isomummolta tuli kortti ja kummisetäkin soitti onnittelut.
Eilen maalattiin pahviset munat tuohon seinälle koristeeksi keittiön ikkuna sai noita-akkoja ja olkkarin ikkunan verhoon tuli minipääsiäisoksia. Eilen laitettiin myös pääsiäisohraa kissan iloksi kasvamaan. Tänään illalla kun on siivottu koristellaan lisää pääsiäisoksia. Enkeli 2 tuo eskarista koristamansa okasan tänään ja kaksi kerhossa tehtyä oksaa jo koristaa keittiön pöytää. Pientä laittoa tämä vielä vaatii sitten ollaan valmiit ottamaan vieraat vastaan =).

Nyt ruuan laittoon ja keittiön siivoamiseen ja kohtahan pitää enkeli2 mennä hakemaan...

Enkeli