Aamupäivästä siivosin olkkarin ja eteisen pyyhkäisin jopa eteisenlattian mopilla. Keittiö on imuroitu ja vessankin ehdin pestä. Ukkoa odottaa oma pyykkikasa ja pyyhekasa sekä likaiset astiat kuten aina. Enkeli2 on tänään siivuos vuorossa ja meno sen mukaista. Eli taas kestää. Enkeli1 laittoin jo valtavan kasan puhtaita vaatteita kaappiin.

Tein tuossa viikolla uudestaan järjestelyjä vaatekaapeissa. Minun kaapista raivasin pois kansallispuvun valkoiset osat pieneen muovilaatikkoon ja muutenkin katsastin vaattet läpi ja pistin huonoja roskiin. Tilaa tuli kummasti lisää niin että kaksi alinta hyllyä tuli isojentyttöjen käyttöön. Myös ukon kaappi siivottiin ja ukko "itkeskeli" kun joutui heittämään huonoja,reikäsiä paitojaan,sukkia ja kalsareita roskiin. Olivat kuulemma vielä ihan hyviä työvaatteita. Tosin edelleen vaatteita jäi aikamoiset pinot että eiköhän sieltä löydy uudet "työvaatteetkin".

Tänään siivosin sukka, hattu ja tumppulaatikoita ja pistin pieniä kiertoon ja pari rikkinäistä ihan roskiin. Täynnä näkyy nuokin laatikot olevan vaikka osan saikin pois tilaa viemästä.

Enkeli3:lla oli viimeinen kokonainen eskari päivä tänään. Maanataina on enää kevätjuhla. Eilen olin vanhempain vartissa ja ope taas kehui pojan maasta taivaaseen. Kaikea osaa ja mikä parasta osaa toimia ryhmässä ja olla muille kaveri. Ikinä ei ole eskarissa tapellut kenenkään kanssa. Osaa selvittää riitatilanteita itsekseen ja tarvittaessa pyytää opettajaa apuun. Reipas ja innokas aina kaikessa! Välillä ei oikein malta keskittyä tehtäviin mutta kun asiasta muistuttaa niin sekin sujuu. Kuulemma aivan IHANAN pojan ekaluokan ope saa enkeli 3:sta! Maanataina viedään kiitos kortit eskariopeille ja lahjana kukkien sijaan meinaan ostaa ongenkohoja että opet pääsevät rentoutumaan vetten ääreen onkien . Enkeli 1 ja 2 saavat viedä opettajilleen purkit hyttysmyrkkyä ja hyttyskynttilät ja toivotuksiin kirjataan "ininätöntä kesää!".

Huomenna on Enkeli 1:llä partiopeli ja saadaanpa taas hoitolapsia kyläilemään. Kivaa kivaa! Näköjään tuo 8 lasta viikonloppuisin alkaa olla normaali luku meillä. Pakkaminenkin pitäis aloittaa ja miettiä vähän mitä keksitään mökille sadepäivän varalle tekemistä. Tarkistaa löytyykö ehjiä uimarenkaita ym. tarvittavaa kesäisiin ulkoleikkeihin.

Nyt tuli ukko kotiin joten pitää mennä taas puuhaamaan.

Enkeli