Käytiin tänään ideaparkissa ja aivan turha paikka jos ei muotivaatteita halua ostaa. Sähkötkin sieltä katkesivat kun sielä oltiin =). Pimeässä sitten katseltiin hetki kauppoja kun henkilökunta oli ihmeissään. Kuuluttivat sitten että vika olisi ollut valtakunnan verkossa ja vähitellen sähkötkin palailivat puoteihin. Euromarketissa ei ollut reppua enkeli 2:lle.

Ukko sai vielä viikon sairaslomaa ja sitten taas katsotaan kuinka pystyy töissä olemaan mutta eiköhän tuo ole siihen mennessä työkykyinen.

Minulla oli myös tänään neuvola. Kaikki hyvin vauvan pää on jo tosi alhaalla eli alkaa vähitellen olla valmis syntymään. Ensi viikolla on sitten lääkärin tarkistus ja hän tutkii kuin kiirellä on lähdettävä synnyttämään =). Päikkärit on tullut nukuttua päivittäin nyt täällä kotona. Ehkä syy on tuon ukon kun patistaa minut aina päivällä päikkäreille jos tuohon tuolille menen hetkeksi vähän lököttelemään ;o). Aina se uni on kuitenkin tullut mutta sitten saa illalla valvoilla tänne puolille öin ennen kun alkaa nukuttamaan.

Tänään pesin keittiön lattian ja alakaappien ovet pyyhkäsin myös. Huomenna pitää pistää ukko ja pikku eneklit pihalle että saa eteisen, olkkarin ja vessat pyyhkästyä. Jos sitten vielä jaksaa niin myös meidän ja lasten makkarit. Lauantaille pitänee varata sitten pesutupa saa nuo vauvan vaatteet pestyä ja onhan tuohon kertynyt jo tuota meidänkin pyykkiä.

Mites se sitten menee jos valvoo yli puolen yö niin eihän sitä voi olla mitenkään unikeko??? Eikö se lasketa että on ensimmäisenä hereillä  =). Minä ja ukko ollaan vielä pystyssä ja pikku eneklit nukkuu joten hyvin luultavaa on että ensimmäisenä aamulla hereillä on enkeli 4 sitten heti perään enkeli 3 seuraavana ukko ja minä mukan unikekona jos puolenyön ylitystä ei lasketa. Tosin pelkoa ei ole että tuo ukko minua pystyy/jaksaa tuonne järven rantaan raahata ja nakata uimaan =). Jotain hyötyä tästä painon noususta ja ukon umppari arvesta.

Enkeli yrittää iltapesulle ja nukkumaan heti kun kello menee yli puolen yön. Kymmeneisen minuttia vielä odotella.