Päivä on mennyt taasen kerran siivotessa. Huominenkin taitaa vielä mennä näin. Tosin on tässä omeltukin pieniä pussukoita ja niiden ompeluakin vielä riittää huomiselle. Enkeli 1:llä menee kohta hermot kun olen puolet askartelukaapin sisällöstä levitellyt nätisti hänen huoneen lattilalle.

Torstaina tilattiin enkeli 2:n synttärilahja Saksasta asti. Ollaan jo pidempään puhuttu että hommattaisi tytölle sähköpiano tms. soitin jota voisi pimputella omaksi iloksi ainakin. Tässä vehkeessä oli jonkinlainen soiton opetus toimintokin mitä lienee se sitten pitää sisällään. Alkuviikosta tulee luultavasti joten sitten sen näkee. Ukkoa tuo ainakin jännittää siis en soittimen kotiin tulo. Perjantaina kurkisti varmaan viisi kertaa postilaatikkoon jos vaikka pakettikortti olisi jo postiin tupsahtanut.

Tästä soittimesta intoutuneena ilmoitan uuden joululahja toiveen jos vaikka tontut käy täällä kurkkimassa. Haluaisin alkaa keräämään suuria toivelaulu kirjoja. Näiden peruskirjojen lisäksi myös ne pop, joululaulu ja lastenlauluversiot kelpaa. Myös enkeli 2 voisi tykätä näistä kirjoista. Eikä tarvitse olla uuden uutukaisia myös kirppari ym. käytettyt versiot kelpaa kun pysyy sivut ja kannet kiinni.

Nyt pitää lopettaa kun tuli naapuri pelaamaan carcassonnea.

Enkeli