Lienee ollut riittävästi jo kotosalla =). Nyt halusi sohvalle tuijottamaan jääkiekkoa ja ajoi MINUT pois telkan äärestä PÖH! Enkeli1 pääsi 5min sitten kaverin syttäreiltä katsotaan nyt kuin pitkään kestää tassuttaa tuo kahden pihan väli kotiin. Meinasi lähteä ohuessa villatakissa ja villahousuissa sinne juhliin minä sitten vaadin tuonne -25C pakkaseen toppapuvun hatun ja hanskatkin vielä. Ei kuulemma olisi ehtinyt pukea kun myöhästyy juhlista...no nyt tulikin 7min kesti, ei paha. Voi taivas oli neidillä sitten villahousut tullessa kaulaliinana! Piilosta olivat kuulemma leikkineet.

Päätettiin sitten ukon kanssa että mennään mökille viikonloppuna. Suunniteltiin vähän että tarjoillaan lauantaina enkeli1:n 8v synttäreiden kunniaksi laskiaispullat ja kuumat kaakaot välipalaksi. Muita syömisiä ei vielä ole mietitty. Suunnitelmissa on myös kokeilla karkkilaatikoilla jäädyttää jääpalalyhty. Enkeli 3 meinaa koristella oman palansa männynkävyillä ja siitä ideoin myös havu, oksa ja silkkipaperi koristeita. Katsotaan nyt mitä tuosta tulee. Yritetään ottaa valokuvaa valmiista tuotoksesta =). Lisäksi mökillä meinataan saunoa ja laskea mäkeä liukureilla. Suksia myös suunniteltiin mutta se jää kun ei saada latuja luotua lapsille. Meillä aikuisilla kun ei ole suksia. Pitäisiköhän katsoa yhdet 100cm ensisukset vielä jostain kirpparilta noille pienille. Jos vaikka hiihtolomalla mentäisi pidemmäksi aikaa ukko voisi sitten käydä sieltä töissä... no pitää nyt katsoa miten nuo viihtyvät edes tämän viikonlopun ilman kavereita ja tekemistä tosin sama virsi soi kotonakin "ei oo mitään tekemistä" ihanaa olla äiti ja ilmoittaa että voi aina siivota huonetta jos ei muuta tekemistä keksi =).

Enkeli1 ilmoitti että ei syö iltapala leipää koska hänestä tulee muuten läski...taitaa tyttö olla täynnä herkkuja =).

Huomenna olisi sitten pakkaamista paljon lämmintä fleeceä ja villaa. Ruokana syödään jämä makaroonilaatikko eiliseltä ja tämän päivän sika-hirvisoppa pois.

Enkeli