Aurinkoiset päivät menee pihalla joten päivityksille ei millään meinaa löytyä aikaa. Nytkin enkelit 1,3 ja 4 on jo pihalla. Enkeli2 lähti  eilen 10-leirille. Enkeli 5 melkein kiljuu pihalle.

Eilen ostettin meille uusi auto. Toivottavasti tämän kanssa on parempi onni ja auto kestäisi monen monta vuotta. Käytiinkin sitten heti ajelulla kylässä Tiituilla kun tarjolla oli kakkuakin. Juhlivat ensimmäistä vuottaan asuntovelallisina. Kaikkea on syytä juhlia.

Tänään meidän piti mennä uimaan uimahalliin mutta kunkkumummolla pitää ainakin käydä niin katsotaan ehditäänkö uimaan. Jos säät jatkuu tälläisinä niin illalla voisi yrittää mennä rannalle, katsotaan nyt. Huomenna pyykkitupaan ja siivoamista. Lauantaina pitää hakea enkeli 2 pois leiriltä ja ukko on luvannut auttaa naapuria muutossa. Jos muutto ei mene kovin myöhään voi olla että lähdetään jo lauantai iltana ajamaan Helsinkiä kohti tai sitten ajellaan vasta sunnuntaina. Pakatakkin taas pitäisi.

Ostin enkeli3:lle koripallon vähän normaalia aikuisten kokoa pienemmän. Nyt poika on jokapäivä pomputellut sitä tuossa pihalla. Meidän teline vaan on niin korkealla että vielä on vähän hankala tehdä koreja mutta tuolla yrityksen määrällä niitäkin alkanee pian syntyä. Aika hyvin osaa jo pomputtaa palloa. Pitänee ottaa selvää noista koripallo treeneistäkin tässä lähellä niitä pitäisi ollakin kun enkeli1:n yksi kaveri pelaa koripalloa.

Mutta nyt pihalle ennen kun enkeli5 menettää kokonaan hermonsa

Aurinkoisia päiviä!

Enkeli