torstaina jo nousi ja perjantaina oli enkeli 5 kuumeessa. Eilen siis sunnuntaina oli minun vuoro. Tänään kuumeilee enkeli 3 (38 tasan). Kukakohan on seuraavaksi vuorossa?

Enkeli 4:lla ei tikit meinaa pysyä millään päässä. Eilen irtosi yksi ja haava vähän aukesi käytiin laittamassa uusi tikki. Nyt huomasin että toinenkin on irronut muta haava on vielä kiinni joten jos ei aukea niin saa olla ilman sitä yhtä tikkiä. Torstaina pitäisi ottaa kaikki tikit pois. Nyt onneksi leikkii sairasta kun enkeli3:kin makaa sohvalla katsomassa Tuomas veturia. Halusi tyynyn ja peiton niinkuin toisellakin on. Hyvä leikki tikkipäiselle kauankohan jaksaa.

Laitettiin aamulla kolme maitopurkkia täyteen vettä ja kastettiin veteen suikale kreppipaperia. Nyt purkit on parvekkeella jäätymässä jos illalla saisi hienot lyhdyt parvekkeelle. Täällä oli aamulla pakkasta -13 nyt -9. Otan niistä kuvan kun ovat jäätyneet. Varmaan puitää keksiä tuolle enkeli 4:lle jotain askartelua vielä jos saisi pään siten pysymään ehjänä =).

Tänään ruokana perunoita ja kanamunakastiketta kun unohdin eilen patistaa ukon kauppaan niin on syötävä sitä mitä kaapista löytyy. Ehkä hyväkin pitää joskus kasvi/muna päivä ja onjan tossa metvurstia jos välttämättä lihaa on tarvis saada =).

Nyt siivoilemaan kun lapsetkin viihtyy veturin seurassa.

Enkeli