Aluksi kokeilin Sly:n suklaakakku ohjetta mutta ei tuo voittanut päkiksen ohjetta melko sama se kuitenkin oli päkikseltä vaan löytyi ohjeesta tippa maitoa muuten taisi olla sama. Ehkä se tippa maitoa ei niin kovasti makua muuta vaan mutu tuntuma ratkaisi tämän "kisan". Tässä kuitenkin kaakusta kuva.

Pistin oikeen suklaakuorrutuksenkin pintaan.

Tänään tehtailtiin lasten kanssa kasa pipareita. Tai meidän enkelit 3, 4 ja 5 ja Tiitun kaksi isointa niitä leipoi. Taikinaa vielä jäi(yli puolet) mutta kaapissa odottavat namut ja limppari pistivät leivonnan paussille joka kestänee ainakin huomiseen. Tämmöisiä niistä tuli. Koristelua vielä kaipaavat katsotaan jos huomenna ehditään koristella.

Uusia muotoja tänä vuonna tuli hankittua tai kun osti flora ruokakermaa niin kylkiäisenä sai piparimuotteja ja tottahan meillä ruokakermaa kuluu joten valitsin korista ballerinan, robotin ja perhosen. Edelleen "ostos" listalla on joulupallomuottit. Olen myös pohtinut jos hankkisi jonkinmoisen talon valmiit muotit tähän mennessä olen itse piirellyt talon osat.

Nyt pohtimaan mihin sitä mahtuisi nukkumaan vai pitääkö koko yö nököttää tässä koneen ääressä jos paikkaa ei löydy.

Enkeli