Enkeli 3 oppi R:n!!!! Nyt pärisee hienosti. Muutaman kerran tuossa aikaisemmin on R tullut ihan vahingossa mutta pärisee jos muistaa pärisyttää ihan joka sanassa. Välillä sanoo vielä väärin vanhasta tottumuksesta mutta korjaa kun olen korjauttanut =). Meinaa ukolle sano kun tuo töistä kotiutuu "moRRRRjen iskä" =D

Enkeli 1:llä ja 2:lla on tämän viikon hyvänkäytöksen viikko saavat koulussa ja kotona puumerkin jos on käytös onnistunut. Onkohan meillä viikon isoja kilttejä enkeleitä? Mikähän lasketaan hyväsi käytökseksi? jos päivän on nätisti mutta illalla ei ala nukkumaan ilman että suututaan laitetaanko puumerkkiä vai ei??? Saisi tulla ohjeet hyvään käytökeen mukana että osaa oikein taas laittaa.

Välillä ärsyttää nämä vanhempien läksyt koulusta. Minä jo kouluni suoritin ei kai sitä nyt toseen kertaan tarvii käydä =). Milloin pitää noppapeliä pelata, tai kirjotella numeroita paperille, merkitä että lapsi lukee 10 min päivässä ääneen, on hyvä käytöksinen jne. Taas koulussa ei ajatella että joillakin on useampi lapsi kun vaan yksi. Menee tuntitolkulla päivästä "aikuisten" läksyihin sitten kun kaikki enkelit on koulussa =/. Sitten jos pitää vielä kokeita auttaa preppaan ja molemmat vanhemmat on töissäkin jo. Milloinkohan sitä syödään, pyykätään... No ehkä nuo aikuisten "läksyt" vähenee koulun edetessä. Tietenkin opet haluaa että kotona osallistutaan lasten koulunkäyntiin ja ollaan kiinnostuneita mutta eikö riitä että läksyt tarkastetaan, autetaan esim. kertotaulujen opiskelussa, kokeet katsotaan/kehutaan ja huolehditaan että lapsi yleensä pääsee kouluun ajallaan ja kera oikeiden tarvikkeiden (siis luistimet, sukset, uikkarit jne.). Pitää sitten vielä "läksyjä" tehdä.
No marmatan nyt vain kuitenkin täällä ei tuo niin mahdoton tehtävä ole. Tässä perjantaina eräs isä soiteli ja ihmetteli että enkeli 2:n luokka oli torstaina hiitämässä 2 tuntia ja nytkin olivat ilmeisesti liikuntasalissa kun luokassa ei ollut valoja(näkee koululle koti-ikkunasta). Tulee 3 tuntia viikossa liikunta vaikka tuon ikäiselle kuuluu vaan 2 tuntia/viikko. Sanoi sitten soittavansa rehtorille ja valittavansa kun opettaja simputtaa oppilasparkoja liialla liikunnalla. Totesin että teet niinkuin haluat mutta minä uskon että tuskin noita henkitoreisiin liikutetaan =). Tämä perhe muutenkin on hanakka valittamaan kaikesta ottamatta selvää ensin asioista kunnolla. Eskarissa äiti ilmoitti jo tullessaan vanhempain iltaan että hänellä on lista kysymyksiä mukana ja menee tähän eteen istumaan että voin ne sitten lopuksi esittää! Toisaalta kiva kun joku tarttuu asioihin mutta rasittavaa kun joka asiasta pitää vailittaa ja eteenkin esittää asiat niin että opet ei osaa työtään eikä tajua mitään TOSI elämästä. Opettajat pilaa täysin heidän hienot ja hyvin kasvatetut lapset. Opettavat koulussa valehtelemaan ja viisastelemaan jne. Juu nyt päätän tämän vuodatuksen ennenkun tässä alkaa ihan oikeasti ärsyttämään =D.

Enkeli pikkuenkelit