Käytiinpä isomummolla kääntymässä. Semmoinen yhden yön reissu. Saunottiin ja kahviteltiin ja höpöteltiin kuulumisia. Lapset kirmasi pihalla silloin kun säät sen salli. Välillä kun satoin vettä. Enkeli1 ja 2 käänsivät soutuveneen ihan kaksistaan että pääsivät soutelemaan.

Enkeli 3 valitteli kun varpaat kastuu kengissä. Ukko sitten katsoi kenkiä vähän tarkemmin ja huomasi että toisesssa kengässä oli euron kolikon kokoinen reikä pohjassa isovarpaan kohdalla samoin sukassa. Ihmekkös tuo jos varpaat kastuu kun paljaalla varpaala kävelee. Tänään käytoiin ostamassa pojalle uudet kengät ja sanoin että vähän aikaisemmin saa sanoa jos kengät on noin rikki. Samalla ostettiin roksit niin voi molempia kuluttaa. Myös etusormen kynsivalli on tälläkertaa pojalla tulehtunut. Menevät huomenna ukon kassa terveyskeskuksesta hakemaan pojalle antibiootieja jos sormi ei ole ennen sitä parempi.

Enkeli 4 oli tässä joku kaunis päivä viime viikolla leikannut itselleen etuhuikset. Aika hyvin oli onnistunut mutta ehkä niitä on syytä hieman tasoittaa ennen suurempia juhlia. Enkeli4 kävi perjantaina ukon kanssa tutustumassa myös eskariin. Katselivat paikat ja kävivät ruokalassa niin että vähän tietää mihin syksyllä pitää mennä. Enkeli3 on myös ihan just silllään oppimassa r:n. Vielä ei ole ihan kunnolla ärrä pärähtänyt mutta sieltä se on kuitenkin tulossa. 

Enkeli 5 kävi hänkin perjantaina ukon kanssa tutustumassa uuteen päiväkotiin. Oli heti lähtenyt ryhmän kanssa jumppaamaan kun päikky täti oli muita komentanut junaksi joka matkaa jumppasaliin. Ukko oli sitten kierrätetty katksastamassa paikat ja enkeli5 oli sitten kuitenkin halunnut läteä ukon kanssa kotiin kun  sen aika tuli.

Pikku enkeleiden vesirokko meni melko hyvin. Pientä kuumeilua oli ja vähän näppylät kutisivat. Kotona karanteenissa oleminen oli tylsintä mutta kun sitten tuohon omalle pihalle tytöt päästettin niin muut pihan äidit tuli pyytämään tytöt hiekkalaatikolle leikkiin jos vaikka tauti tulisi heillekin kylään. Voipi olla että tauti oli siinnä vaiheessa jo niin lopuillaan että luultavasti ei enää tartuttanut ketään.

Isot enkelit odottaa jo koulun loppumista. Ukko oli kuulemma luvannut enkeli 2:lle kesän aikana korviin reijät. Saa nähdä mitähän siitäkin tulee. Vai laittaisikohan pikkumummo reijät Helsingin reissun aikana.

Ukko lähti hakemaan enkeli1:tä partio retkeltä ja ruokakin alkaa olla valmis joten täytyypi lopetella.

Enkeli