19 päivää jäljellä syntäreihin...

Eilen illalla mässättiin. Paistelin n.60 rosettia, sipsejä oli 4-5 eri laatua, tippaleipää, kurkkua, porkkanaa ja paprikaa ja dippikastiketta siman kera. Herkut maistui niin lapsille kuin aikuisillekin. Hansu uhkasi järjestää samanlaisen mässäilyn sitten kun minä elokuun lopussa ison mahani kanssa laahustan =).

Lasten kanssa laitettiin päivällä vähän ilmapalloja ja serpentiiniä keittiön ikkunaan ja tuohon olkkarin seinälle. Sitten kun käytiin iltapäivällä kaupassa ukon kanssa niin lapset olivat sillä välin jo aloittaneet juhlinnan ja levittäneet yhden rullallisen serpentiinipaperia olkkariin. Olivat kuulemma harjoitellet vähän! No eipä tuosta suurta harmia ollut oli ainakin koristelua riittävästi =).

Oliko eilen joku muista sisaruksiasia päivä? Minulle soitti pikkuveli on täälläpäin ja tulee tänään käymään kylässä. Ukolle soitti pienin sisko soitteli kanssa että tulee myös tänään käymään.

Tänään olisi myös tarkoitus mennä vapputorille vappuostoksille. Palloja ei tänä vuonna osteta mutta joku pilli tai nenä voidaan jokaiselle hankkia. Enkeli 1 on jo ilmoittanut haluavansa peruukin. Ukko hänelle eilen opetti tinkimistä jota saa tingata kun torilla on ukolle tuttu mies myymässä rompetta =). Illalla päästään lenkkisaunaan pesemään naamat ja hiukset puhtaiksi.

Ny on mentävä laittamaan muroja aamupalaksi.

Enkeli