Omena siis järjesti kuudelle innokkaalle oman varjo sny:n kun ollaan niin hidasta porukkaa että oikeeseen sny:hyn ei ehditty. Yksi paketti on siis minullekin jo tullut ja nyt sain viimein kuvan latailtua tännekin.

Aiheena oli syksyn värit joten sain oikein oman väristä seiskavekka lankaa vihreää ja oranssia. Keltaisia tuoksutuikkuja ja tee pussukoita jotka työnsin repun sivutaskuun ja olen niitä juonut töissä aina silloin tällöin oikein hyvää teetä tuo oli.
Itsekin olen yhden paketin jo saanut postiin toinen vielä osottelee matkaan lähtöä. Tätä postitusta kun pitää pohtia tarkoin ettei heti paljastu sny:ksi. Innolla odotan seuraavaa paketti mikähän on syn:ni lempiohje.

Koulu puuhissa olisi viimeiset vinkaukset tiedossa. Minulla on ensi viikko syyslomaa ja meinasin alkuviikosta ehtiä kirjoittelemaan tutkintosuunnitelman mahdollisimman valmiiksi. Viimeinen näyttöviikko alkaa 19.11 Onhan tuohon vielä aikaa mutta nämä viikot tuntuvat vain kiitävän ohi joten parempi olisi saada suunnitelma kirjoitetuksi nyt kun saan olla paripäivää yksin kotona kun alkuviikon lapset ovat kouluissa ja päikyssä.

Sitten lasten kuulumisia
Enkeli 5 viihtyy kettutyttönä. Tänään hänet oli ruokailussa siirretty toiseen paikkaan kun kuulemma syö niin hyvin ja joku poika tarvitsee vähän hyvää syömismallia. Kovasti päikkytädit kehuvat neitiä iloiseksi ja auttavaiseksi tytötksi.

Enkeli 4:n koulu on lähtenyt hyvin käyntiin aika suuresti on lukeminen vielä hakusessa hän tuntuu oppineen kirjan nimet tiukasti T on tee ja kun aapisessa lukee to lukee neiti siinnä teo. No ei muuta kuin harjoitusta vaan lisää. Partiosta ei neiti sitten innostunutkaan mutta koikkikerhossa on käynyt tosin nyt kokkikerho muuttui niin että jokatoinen viikko on kokkikerhoa kun ryhmä oli niin suuri. Neiti haluaisi myös aloittaa baletin mutta sen kanssa pitänee odottaa vuoden vaihdetta.

Enkeli 3 on  myös viihtynyt musiikkiluokalla ja pirkanpojissa. 1.12 se sitten nähdään mitä on syksyn aikana opittu. Nikolausta päästään kuulemaan tuolloin ja 21.12 olisi vuorossa joulukonsertti jossa on joulumusiikkia tiedossa.

Enkeli 2 on ollut tänään levyttämässä lastenoikeuksien biisin lauluosuuksia ja muutenkin koulun musiikki esitykset on vieneet paljon energiaa. Ehdotin neidille jos kokoaisi reippaan rytmiryhmän mukaansa ja tulisi harjoittelupaikalle luikauttaman seti lastenoikeus laulun kun sattuu tuo lastenoikeuksien päivä minun näyttöviikollewink. En kyllä ole vielä harjoittelu paikassa asiasta puhunut mutta kyselen sitten hiukan lähempänä.

Enkeli1 on innostunut kyllästymiseen asti Justin Bieberistä. miten lienee se sitten kirjoitetaankin. Myös koulussa tuntuu olevan kivaa. Mukavia juttuja neiti kertoo välitunneita ym.

Ukko on viihtynyt töissä jos sielä voi viihtyä ja on muutamia uusiakin työpaikkoja hakenut hänellähän on sopimus vain vuoden loppuun tuossa paikassa. Katsotaan nyt jos jostain tärppäisi.

Nyt ukko vinkuu koneelle kun sai kaksi kiloa silakoita paistetuksi niin kaipa tuo on päästettävä tähän pelamaan naamakirjapelejä.

Enkeli