Arki taas kunnolla käynnissä. Huomenna juhlitaan viimein Enkeli3:n kaverisynttäri kestiyksiä. Sinne meinaan ostaa tarjottavat. Ukko lupasi hoitaa leikityksen eli vie wiin kertsille ja pelaavat sitä.

Minä olen tänään raikonnut valtaisaa kenkäkaappia. Kolmelle nuorimmalle löytynee vielä ensi talvenakin talvikenkiä vaikka kaikki enkeli 3:n talvikengät menikin roskiin. Samoin toppapuvut löytyy pienille. Kevät/kesä vaatteet löytyi myös hyvin varastoista. Kaksi pienintä jo sovitteli ja löysi itselleen sopivat koot sekä kenkiä lenkkareita, ja sandaaleja ym. että pukuja ja takkeja. Enkeli 3:lle taitaa myös löytyä sopivat mutta pitää vielä sovitella ainakin noita kenkiä. Isoille pitää ostaa uudet lenkkarit. Takki asiaakin pitää katsoa tarkemmin. Pistin osan kengistä kierrätykseen kun oli niin paljon samoja kokoja osan suoraan roskiin. Jos nyt saisi hankituksi sen kenkätelineen tuohon eteiseen. Ainakin pienille tuli neljät eri kengät ja isoillekin tulee kahdet tai kolmet joten ne kaikki ei millään mahdu tuohon eteiseen (yhteensä 15 lastenkengät!+kumisaapaat). Pitänee taas kehitellä jotain laatikko leikkiä sen kenkäytelineen lisäksikin. Kivaa kuitenkin kun taas muka tuli tilaa varastoihin. Eipä nuo muutamien pienten kenkien poisto näy pajoakaan mutta ehkä hyvän järjestelyn ansiosta kaappi ei enää tursua kenkiä. Toppasaappaat pistin koneeseen pyöhähtämään ennen kesäsäilöön laittamista. Myös toppatakit on menossa pesuun. Housuja meinasin vielä jättää jos sattuu tulemaaan kylmempää päivää väliin. Tänäänkin aamulla oli -2 astetta joten ei ihan kevyillä housuilla vielä pärjää. Enkeli3:lle pitää tutkia vielä ulkohousu tilanne. Isot tytöt ei enää käytäkkään erillisiä ulkohousuja. Pitäisi käydä pudottamassa muutama säkki taas kierrätettäviä vaatteita SPR:lle niin varasto tyhjenisi taas lisää.

Puuha siis taas riittää ja kone pyörittää urakalla talvivarusteita puhtaaksi. Muutakin pyykkiä olisi mutta niiden pesu siirtynee ainakin keskiviikolle. Vielä kun tulisi pihan kevätsiivous ja jätelava pihaan niin saisi isompaa rompettakin pois nurkista. Sitä odotellessa siirrään kasan sinne ja toisen tänne ja järjestän aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Nyt jatkamaan puuhia!

Enkeli