Kävin ostamassa ne puutarha työkalut. Tämmöisiä!

Ykkösbonus merkeillä ostin puoleen hintaan isot ja pienet oksasakset, lapparin ja haravan. Merkkejä vielä jäi joten jos joku muukin haluaa niin voin lähettää merkit.

Sitten vielä kuva enkeli5:stä ja titi palikoista. Nämä on nyt ne itsetehdyt.

On tosi tärkeät. Eräänä aamuna heti kun heräsi ennenkun oli edes avannut silmiään kysyi heti. Missä mun titi palikat on? Joka paikkaan kulkee palikat käsissä ja paukuttaa. Jos palikat jää jonnekin tai jos vaikka välillä piirtää tai syö niin kynät tai lusikka ja pöytä korvaa palikoita. Kädet toimii palikoina ulkona. Siis paukutusta riittää.

Tänään ollaan lähdösssä Helsinkiin isojen tyttöjen kanssa. Sain naapurilta kolme Lintsin ranneketta ja ne pitää käyttää lauantaina joten sinne mennään hurvittelemaan. Tänään lähdetään ja huomenna lintsille klo10 ja sen jälkeen tullaan kotiin jotta enkeli1 ehtii sunnuntaiksi partioparaatiin.

Eilen oli enkeli1:llä partion yrjönpäivä juhla. Olivat tehneet kivan nukketeatteri esityksen Yrjönpäivän tarinasta. Uusia merkkejäkin tuli. Ilman suuntiin etelä ja Hämeen partiopiirin uusi tunnus. Yksi puupalikka merkki on vielä jossain kadoksissa. En muista nähneeni sitä koskaan mutta voi silti jostain löytyä.

Nyt enkeli3 eskariin ja sitten siivoamaan.

Enkeli