Vappu meni mukavasti mökillä. Aurinko paistoi ja nautittiin kevästä. Sinivuokot kukki ja lauantaina nähtiin ekat valkovuokotkin. Perhosia lenteli mielin määrin ainakin 6 erilaista bongasin. Sisiliskokin nähtiin Joutsenet ui järvellä, lokit raakkui kaislikossa ja muitakin vesilintuja näkyi. Kukkapenkissä kukki siniset krokukset ja ekat helmililjatkin työntyivät esiin. Esikoita tai narsisseja ei vielä näkynyt. Hyytyset heräsi sankoin joukoin lauantain aikana.

Haravointia vielä riitti ja ukko väkersi viimeistelyjä pusupömpelin kanssa. Taidan laittaa pömpelistä kuvaa vasta kun tuo on täysin valmis niin että on verhotkin ikkunassa ym.

Mitäs vielä? Kukaan ei telonut itseään. Lapset leikki ja tappeli niinkuin aina. Vappupäivänä syötiin pihalla tippaleipiä ja juotiin mehua. Simaakin olisi ollut mutta unohdettiin ja sitä sai sitten iltapalallaHymy. Saunottiin ja lapset kävi "uimassa" polviin/napaan asti taisi neljä isointa kastautua joista enkeli 3 kokonan kun kompastui ja kaatui. Enkelit 3 ja4 oli järvessä ekaa kertaa 29.4 ja enkeli 1 ja 2 30.4. Minäkin kävin kastautumassa nilkkoja myöten.

Reilun kolmen viikon päästä alkaa ukon loma ja sillon (viimeistään) mennään taas Kuhmikselle ja ollaan sielä kolme viikkoa. Muutenkin alkaa olla jo kesä suunnitelmat valmiit.

Eli

Koulu loppuu la30.5 siitä kolme viikkoa ollan mökillä (viikot 23-25), viikko 26 ollaan kotona yritän siihen saada enkeli 4:n 4v neuvolan, Viikko 27 mentäisi P.mökille pariksi viikoksi ja viikot 30 ja 31 olltaisiin sitten Helsingissä. Sitten lapset jää eri kokoonpanoilla Helsiinkiin kunnes koulut alkaa 12.8. Enkeli 3:llakin alkaa eskari jota jo odottaa innolla ja jännittää kun saa uusia kavereita.

Muutama kolo tuonne suunnitelmaan vielä jää ja kummipäivääkin haluaisin johonkin väliin. Minun suunnitelmissa on alustavasti kummipäivä jollekin lauantaille heinäkuussa. Jos lähdettäisiin porukalla Puuhamaahan riehumaan?? Pitää laittaa asiasta kyselyä kummeille alkuviikosta.

Yritän vielä laittaa muutaman kuvan mökiltä tänne tuossa illalla jos lapset sallii ja jos sieltä nyt yhtään kuvaa onnistui. Nyt enkeli 5:n pepun pesuun.

Enkeli