Enkeli 1 tuli eilen koulusta ja kertoi että heillä oli tehty luokassa täitarkastus. Kaikki pitkähiuksiset tytöt oli tarkastettu ja häneltä oli löydetty täi! Mitä!!! Kääk! Ei kai??? No asiaa selvitettiin kun en suostunut uskomaan että terveydenhoitaja ei mitään lappua laitaisi kotiin asiasta. Illalla oli vanhempain ilta jossa kyselin asiaa muilta äideiltä ja opettajalta. Kunnollista selvyyttä en saanut joten tänään soitin vielä suoraan terveydenhoitajalle joka kertoi että Enkeli 1:llä EI ollut yhtään täitä! Huh olipa helpotus! Hän sanoi myös että laittaa aina lapun kotia jos täitä löytyy. Usein myös lähettää lapsenkin heti kotiin että suuremmilta tartunnoilta säästyttäisi. Kyllä on pääkutianut ennen tätä tietoa. Kävin jo heti eilen joka lapsen pään läpi täikamman avulla enkä mitään löytänyt. Pitää taas huolehtia tarkaan että työillä on hiukset kiinni ja hatut takin hihoissa. Mutta hieman siis säikähdin ja aloin jo pohtia miten saan kaikki petivaatteet tungettua vuorokaudeksi pakastimeen tai jos perjantain saunavuoron käyttäisi petivaatteiden kuumentamiseen ja olisiko pesutuvan pyykin kuivainriittävän tehokas tappamaan myös täit. No lakanat menee vaihtoon jokatapauksessa viikonloppuna.
Tämän lisäksi eilen enkeli2 tuli kotia itkien kun luokan pojat oli kiusanneet kotimatkalla. Tästä laitoin opettajalle viestiä reissuvihkoon.
Enkeli 3:n ja 4:n kerhossa eräs poika oli oksentanut joten sitäkin tautia olisi nyt tarjolla.

Vanhempain illassa selvisi että enkeli1 ei ollut tehnyt kaikkia englannin läksyjä ja maanataina olisi koe tulossa! Kotona tenttasin asiasta vihkotehtävät oli tekemättä mutta luku ja kuuntelutehtävät on tehnyt niistä tiesinkin. Koe alueeseen kuuluu värejä, eläimiä ja muutamia muita sanoja jotka tyttö onneksi osasi kaikki ulkoa. Silti meinataan viikonloppuna vielä harjoitella. Nyt kysyin miten sanat sanotaan en yhtään tiedä osaako tuo kirjoittaa sanat.

Tänää käytiin jo kerhossa ja vietiin enkeli 3 kerhoon. Ohjelmassa on vielä enkeli2:n kuoron ja kaupassa käynti sekä pesutupa illalla. Eli puuhaa riittää.