Juhannus on nyt juhlittu. Paljon oltiin pihalla grillattiin ja paistateltiin päivää. Yhtenä päivänä käytiin lasten kanssa mato-ongella Kalaa ei tullut sellainen kuhina kävi laiturilla kun 7 lasta ja 4 aikuista siinnä ravasi edes takas ,yläkertalaiset oli mukana. Enkeli 5:n tavoite oli peloitella kalat pois joten hän siis onnistui tehtävässään. Tykkäsi kovasti "onkia" eli pyöritteli siiman solmuun ongen päähän. Paistettiin myös grillillä puolen ämpärillistä lettutaikinaa letuiksi syöjiäkin riitti oman porukan lisänä naapureista. Minä aamupäivän sitä pannua raaputin puhtaaksi ja naapurin mies kauhulla katseli kun kaatelin Tapio-pullosta huhtomisnestettä. No vettä siinnä pullossa vain oli mutta se mies luuli että siinnä oli aitoa tavaraa ja oli aivan kauhuissaan. Enkeli4 tätä samaa miestä vikitteli ja aika täydellisesti siinnä onnistui mies ei voinut olla antamatta tytölle grilliherkkujaan täytettyjä herkkusieniä ja pihviä. Turhaan yritettiin ukon kanssa sanoa neidille että nyt pois sieltä kun toiset syö. Mies ilmoitti että neiti saa kyllä siinnä "kerjätä". Enkeli4 siis paijasi miehen polvea ja räpytteli silmiään ja aina tuli herkkupaloja. Itse paisteltiin makkaraa, lihaa, maissia, täytettyjä minitomatteja jne.

Illat meni pitkiksi lapsilla ja meillä aikuisilla ja nyt on unirytmit aivan sekaisin. Eilen saatiin lapset nukkumaan puoli kymmenen tänään yritetään saada porukka hiljaiseksi ennen yhdeksää. Tosin enkeli1 on kaverilla yökylässä.

Tällä viikolla ohjelmassa uuden auton ostoharkintoja ehkä myös hankinkitojakin jos sopiva löytyy. Enkeli 2 on keskiviikkona lähdössä 10v leirille. Pesutuvassakin pitäisi käydä. Sunnuntaina oltaisi lähdössä Helsinkiin mummolle ja vaarille. Ukko menee lauantaina auttamaan naaapuria muutossa ja lauantaina Enkeli 2 tulee pois leiriltä. Sunnuntaina yritetään ehtiä mummolle. Katsotaan nyt josko meillä olisi jo oma auto tuolloin käytössä asia selvinnee tällä viikolla.

Nyt lapsia yöpuulle vähitellen.

Enkeli