Toiseen päivitykseen kerään kesän tunnelmia. Kovasti ei ole kameralla muistettu kuvata mutta jotain kuvia on kuitenkin otettu.

Enkeli1 ja olisiko enkelit 4 ja 5 olleet myös tämän rakentamisessa mukana. Siis hieno hiekkalinna!

Kuhmiksella Enkeli 4 pääsi viimein mustikoiden kimppuun. Sielä tuo meni rinnettä kuin väkärä kyykkien varpujen seassa. Neidillä on tuommoinen oman lasten sammakkopoimuri niin käy marjastus kätevästi.

Enkeli4 löysi myös mökkikaapin perukoilta isomummon kutomat sienehatut  ja ne päässä pikkuneidit sitten puuhasi puuroja ja vellejä n.+30 helteessä. Kyllä tarkenee!

Enkeli 3 tajusi ottaa rennosti. Ostettiin kaksi riippukeinua mökille ja ne on olleet huippuhyvä ostos. Tuohon kun pistä lakanan päälle niin hyttysetkään ei kiusaa.

Vielä Kuhmiksen pihalta poimitut kesäherkut. Nämä meni pikku neitien suihin. Oman maa mansikat

Vielä viikko lomaa enkeli 5:llä elokuun ekapäivä alkaa hänellä syksyn päikky urakka. Minulla lomaa on kaksi viikkoa ja tenttikirja puolivälissä. Tentti tuosta kirjasta on heti ekana koulupäivänä. Tämä taitaa olla niitä kunhan läpi pääsee tenttejä ei oikein nappaa tuo lukeminen kesähelteillä. Työharjoittelu paikkaankin soittelin että tulossa ollaan ja pyysivät soittelemaan vielä uudestaan elokuun alussa kun ohjaajani palailee kesälomalta.

Enkeli 2 on kesätöissä ensi viikon. Perjantaina jo oli tutustumassa työntekoon ja paljon olikin hommia huhkinut. Neiti pääsi ukon tädin kanssa inventoimaan nippeleita ja napeleita ja saa siitä hieman taskurahaa talvenvaralle sekä rannekkeen särkänniemeen. Todella innoissaan on neiti työpaikastaan ollut vaikka aluksi vähän epäili että ei voi ehkä mennä töihin kun ei osaa osallistua työkeskusteluihin.

Isoilla enkeleillä alkaa koulu kaksi päivää minun jälkeen minä aloitan samana päivänä työharjoittelun vanhusten avohoidossa. Syksy siis tekee tuloaan ihan väkisin mutta kyllä meillä on ollut mahtava kesä. Säät on hellineet niin kuumasti että ihan jo odottaa talven pakkasia ja lunta ja lumiukkoja ja....

Enkeli