Ukko kävi tänään aamulla lääkärillä taas nilkaansa näyttämässä. Lääkäri määräsi ukon röntgeniin ja otrtopedille. Röntegenissä selvisi että yksi nivelside oli irronut mutta kalkeutunut nyt niin että sen annetaan olla. 10 fysioterapia kertaa on käytävä ja sitten katsotaan mitä tehdään jos nilkka edeleen vaivaa on seuraava vaihtoehto leikkaus. Kuulostaa vallan mukavalta. Nuo fysioterapiat maksaa työpaikka onneksi.

Enkeli 1 tuli tänään koulusta aikaisemmin kotiin oli pääkipeä. Opettaja kyllä soitti ennen ja annoin luvan että saa tulla kotiin. Vasta puhelun jälkeen laskin että neiti taisi eilen puhua että jäi matikankirja kouluun ja läksyt oli varmaan tekemättä kun seuraava tunti olisi ollut matikkaa. No en enää viitsinyt soittaa opelle että älä päästäkkään tyttöä kotiin tai kysy ne matikan läksyt edes ensin. Enkeli 1 siis tuli kotiin ja vähän nenän päästä päättelin että oli tullut kotiin matikan läksyjen takia ei päänsäryn. Klo15 menessä särky oli kummasti hävinnyt. Sain silti hyvän tekosyyn pitää tytön kotona sisarusvahdissa kun käytin enkeli 2:ta kuoroharkoissa. Olinpas taas ovela ;o).
Onneksi enää kaksi tälläistä harjoitus kertaa tänä keväänä kun ukko on itavuorossa ja joudun viedä enkeli 2:n harjoituksiin klo16-16.45. Vähän jo kyselin osaisiko mennä jo yksin bussilla harjoituksiin mutta oli sitä mieltä että näin pimeällä ei kyllä osaa jäädä oikealla pysäkillä pois. Mutta katsotaan nyt kun se seuraava ongelma kerta tulee jos jo olisi valoisampaa. Jos heti sen kerran jälkeen ei ole esitystä niin ehkä voisi olla yhden kerran poiskin harjoituksista. Tässä ei asu muita kuorolaisia lähellä että heidän kyydissä pääsisi.

Laitanpa loppuun vielä kuvan kun enkeli4 on tuonut enkeli5:lle vähän kavereita että ei yksin tarvitse leikkiä.
1215223.jpg

Taitaa tuo enkeli1 vähän olla toipilas kun ei edes yrittänyt enkeli 2:n mukaan ulos ja makaileekin tossa lattilalla ihan lörttönä. No eiköhän selviä jos jotain tautia on tulossa.

Pikku mummolle ja Waarille tiedoksi että oltaisi tulossa isomummon synttäriksi Helsinkiin. Enkelit 1 ja 2 yritetään saada hoitoon tänne joten kuljetus apua ei tarvita. Enkeli1:llä olisi partioleiriä silloin jne.

Nyt tuo enkeli1 lähti omaan huoneeseen potemaan sanoi että on pahaolo vein sille ämpärin viereen. Koulussa oli joku poika tänään oksentanut joten jos se tauti on nyt tulossa tänne =/.

Enkeli kera laumansa joka vielä on terveen kirjoissa saa nähdä kuinka kauan. Se on sitten 6 päivää aikaa sairastaa 22.1 Enkeli 1:llä on soveltuvuuskoe sinne kuviskouluun =/.